Lépjen kapcsolatba velünk

Csapadékkal indul a július

Csapadékkal indul a július

Ez a cikk több, mint 9 éve és 9 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint július első napjaiban többfelé várható zápor, zivatar, de fokozatosan ismét melegszik a levegő, vasárnapra már 33 fok is lehet.

Kedden, július elsején elsősorban a középső tájakon erősödik meg időnként a szél, majd estére ott is gyengül a légmozgás. Keleten is csökken a felhőzet, és gomolyfelhős, napos idő várható, de északkeleten lehet még eső, zápor, akár zivatar. A leghidegebb órákban 9-16 fok lehet. Napközben 22-26 fokig melegszik a levegő.

Szerdán több órára kisüt a nap, délután, estefelé északnyugaton, északon lehet több a felhő, és az éjszaka első felében ott már zápor, zivatar is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-15, a legmagasabb hőmérséklet 25-29 fok között alakul.

Csütörtökön kezdetben még többfelé lehetnek erős széllökések, valamint eső, záporeső, zivatar. Napközben inkább már csak a keleti megyékben lehet csapadék, amely estére ott is megszűnik. A minimumhőmérséklet 13-18 fok között valószínű. Nappal 23-28 fokig melegszik a levegő.

Pénteken napos, száraz idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-15, a legmagasabb hőmérséklet 26-30 fok között alakul.

Szombaton a Dunántúlon zápor, zivatar várható. Többfelé megerősödik, zivatarban viharossá is fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 11-17 fok lehet. Nappal 28-33 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap a napsütés mellett több helyen várható zápor, zivatar. A szél zivatarok környezetében megerősödik, akár viharossá is fokozódhat. A minimumhőmérséklet 13-19 fok között valószínű. Nappal 28-33 fokig melegedhet a levegő – olvasható az előrejelzésben.

(MTI)

Továbbiak Bulvár kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL