Premierdömping, Broadway előadás és családi filmek a kertben

Augusztusban premierdömpinggel vár az Egri Kertmozi. A magyarországi bemutatókkal egyidőben számos filmet vetítenek, így mondhatjuk, hogy a fiatalokból álló szervezőbrigád gyorsan felvette a versenyt a környező mozikkal és sikerült egy jól működő, új dolgot megvalósítaniuk Egerben. Augusztusban láthatjuk a Kavarást, a 22 Jump Street-et, a Sin Cityt, a Herkulest, A vihar magját, a Lucyt, a Feláldozhatóak 3.-at, A galaxis őrzőit, a Gru 2.t, a Rió 2-t és az Így neveld a sárkányod 2.-t is.

Berényi Tamás főszervezőtől megtudtuk, hogy a szokásos mozifilmeken túlmenően folyamatosan próbálják bővíteni a Kertmozi palettáját, így augusztusban műsorra kerül egy színházi előadás egyenesen a Broadwayról Orlando Bloom főszereplésével, vagyis a Rómeó és Júlia. Emellett minden szombaton családi filmekkel várják a vendégeket, esetenként a régi kedvencekhez visszanyúlva családi belépőjegykedvezményekkel. Szeptemberben még tovább színesítik a választékot.

A kicsik mellett a nagyoknak is kedveznek a Kertmoziban, ahol a büfé Magyarországon egyedülálló módon, az egri szokásokhoz híven egy fröccsterasz, ahol a popcorn mellett a hideg fröccs is megtalálható, így a gyerekeknek és szülőknek egyszerre nyújt tökéletes kikapcsolódást a kertmozi.