Csernus Imre Egercsehiben

Kötetlen beszélgetésre invitálta Csernus Imre sztár pszichiátert Egercsehibe Beraxa Krisztina önkormányzati képviselő.

Csernus Imre szívesen vállalta a felkérést, hiszen az utóbbi időben teljes mértékben a vidéki lét felé húzódik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy 5 éve felhagyott a fővárosi élettel és egy Eger melletti településen telepedett le, ahonnan járja az országot és világot. Munkája mellett Egerben egy borteraszt is vezet, ahol saját kávéjával, a Depressoval és az Almagyar Érseki Szőlőbirtok teljes borkínálatával, valamint különleges szörpökkel várja a vendégeket.

Az eseményen szó esett a családról, gyereknevelésről és több izgalmas és érdekes témáról is. A vendég interaktív formában tartotta előadását, amibe a közönség több tagját is bevonta.

Beraxa Krisztina elmondta, hogy a vidéki életnek van létjogosultsága és lehet vidéken is minőségi és aktív életet élni. Erre jó példa ez az esemény is, amire számos egercsehi lakos és a környező települések lakosai is ellátogattak, akik ezzel mind ezt igazolják.

Hozzátette, hogy az elmúlt években sajnos nem került megrendezésre ehhez hasonló esemény, de a jövőben minden erejével azon lesz, hogy ezen változtasson és már tervezi is a következő közösségi programot a faluban.