Az egri Kerekes Band zenéje az Argo 2-ben

Ezen a héten végre a mozikban Árpa Attila nagysikerű kultfilmjének folytatása, az ARGO2, a rajongók Egerben mindkét moziban megtekinthetik.

Balog Tibi (Kovács Lajos) és bandája (Scherer Péter, Kiss József és Bicskey Lukács) visszatértek! Amikor a japán maffia főnöke egy titokzatos floppy lemezt akar megszerezni, leghűségesebb harcosa, az egykor Fekete Lótusz néven legendává vált harcos, János szan (Kulka János) akcióba lendül. Megbízza a csapatot, hogy bármi áron, de szerezzék meg a cuccot. Hiába üldözi őket Hangyás Dzsoni (Nagypál Gábor) és ugyan egy fikarcnyit sem értenek a technikához, Tibiék megoldják okosba…

A további szerepekben Bán János (Frici), Oszter Sándor (Tejesember), Young-Shin Kim (Yumiko), Gen Seto (Jabu szan), Andorai Péter(Doktor) és az Ignite rockbanda frontembere, Téglás Zoltán (Jackson).

A filmhez az egri Kerekes Band készített egy különleges soundtracket, ami – igazodva a film történetéhez – egy régi floppy borítóval jelent meg limitált példányszámban. Ehhez kapcsolódó hírünket itt olvashatják.

Ősrégi floppyn jelenteti meg az Argo 2 hivatalos filmzenéjét a Kerekes Band

Árpa Attila tavaly nyáron kérte fel a Kerekes Bandet, hogy – egyelőre – egy számmal szerepeljen az Argo 2-ben. Az együttműködés azonban annyira jól sikerült, hogy végül a zenekar 19 dala szól a film túlnyomó részében, sőt a zenekar vezetője, Fehér Zsombor lett a film zenei szerkesztője. Ahogy Árpa Attila fogalmazott: “Az Argo 2-vel készítettünk a Kerekes Band-nek egy egész estés videóklipet!”

A 12 dal az Argo 2-vel egyidőben jelenik meg igen rendhagyó csomagolásban. Igazodva a film sztorijához, floppyba csomagolva lesz kapható a filmzenei CD, amiből limitált példányszámban összesen 576 db került gyártásra. A floppylemez egyben dedikált is, hiszen ahogy a címke mutatja, egyenesen “Á. Attilától”, azaz Árpa Attilától kapjuk. A lemez mottóját Tyson adja, miszerint “A lemezen nem szólnak a bxxxxtt hegedűk!”

jegyfoglalás: www.egermozi.hu