Bajnok Egri Hősök

Az utolsó másodpercekben fordított a Dunaújvárosi Gorillaz ellen az Eger Heroes a divízió I-es bajnokság döntőjében. A hősök történetük során először bajnokok, s megszerezték a jogot, hogy az első osztályban induljanak.

Szép számú nézőközönség előtt csapott össze az Eger Heroes és a Dunaújvárosi Gorillaz együttese. Az egrieknek volt is miért visszavágni, az alapszakaszban a dunaújvárosiak nyertek, igaz, vitatható körülmények között. Szeredi László csapata története során először játszott finálét, ráadásul igazi rangadó hangulatban. Fordulatos volt a mérkőzés, ám az igazi izgalmakat az utolsó játékrész hozta el.

 

A negyedik negyed 10-6-os dunaújvárosi vezetéssel kezdődött, majd Fenyvesi szerzett TD-t. Ám a válasz gyorsan jött, másfél perccel a vége előtt 16-13-ra vesztésre álltak a hősök. Aztán a Hősök megmutatták, rászolgáltak a nevükre. Tizenhat másodperccel a vége előtt az MVP-nek is választott Palmer 20 yardos passzát Fenyvesi kapta el, ezzel újabb tuoch downt, s vele bajnoki címet is szerezve.

 

Pannon Bowl, Divizió I. osztályú bajnokság döntő
Eger Heroes – Dunaújváros Gorillaz 19-16 (3-7, 3-3, 0-0, 13-6)
Budapest, ELMÜ-stadion 500 néző.
A Pannon Bowl, Divizió I-es magyar bajnok csapata az Eger Heroes.