Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Gedeon, Johanna

Sötét
Fény

Nem beszél a Jobbik az ostorosi vereségről – frissített

Nem beszél a Jobbik az ostorosi vereségről – frissített

Ez a cikk több, mint 8 éve és 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Bréking hír, hogy mégis beszél a Jobbik, merthogy Mirkóczki Ádám ma este reagált és kritikát fogalmazott meg írásunkkal kapcsolatban, amelyet a cikk végén le is közlünk. Szóval, korábban azt írtuk: vasárnap időközi választást tartottak Ostoroson, ahol Böjt László, aki egyébként a  település alpolgármestere, utcahosszal nyert, és leiskolázta a Jobbikot is a vasárnapi időközi polgármester-választáson.

Szerettük volna, ha a Jobbik helyi országgyűlési képviselője nyilatkozik hírportálunknak a fiaskó okáról, de Mirkóczki Ádám csak a sajtóreferensén keresztül üzent nekünk. A szűkszavú közleményben csak annyit közölt: a vasárnapi eredményekről nem tartanak külön sajtótájékoztatót, Tietze Nándor a Jobbik képviselőjelöltje köszöni a szavazatokat, Böjt László munkájához pedig sok sikert kíván.

Erre a válaszra jutott eszünkbe: No Doubt – Don’t Speak

A még nem hivatalos végeredmény szerint Böjt László 526, Róka Sándor (független) 220, Balizs Károly Vidor (független) 162, Tietze Nándor (Jobbik) 111, Böjt Attila (független) 100, Németh Zoltán (Magyar Munkáspárt) pedig 1 szavazatot gyűjtött be. A Jobbik jelöltje a képzeletbeli dobogóra se állhatott fel.

Mirkóczki Ádám reagálása:

A Jobbik országgyűlési képviselője gusztustalannak és hazugságnak tartja cikkünket, mert csak sajtóreferensét kerestük meg, őt közvetlenül nem kértük meg, hogy fejtse ki véleményét az ostorosi vereséggel kapcsolatban. Azt írta: ha közvetlenül kerestük volna meg, elmondta volna véleményét, így viszont nem igaz, hogy a sajtóreferensén keresztül üzent nekünk. Kedden este emailben felajánlottunk neki egy külön, kiemelt cikket helyreigazításra és véleménye kifejtésére, de ezzel a lehetőséggel nem kívánt élni. Helyette az általa „hazugnak” tartott cikk kijavítását kérte tőlünk.

Továbbiak Kiemelt kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL