Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Márk

Sötét
Fény

Keresni nem nagyon kell, lesz bőven – programajánló

Keresni nem nagyon kell, lesz bőven – programajánló

Ez a cikk több, mint 7 éve és 10 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Szokás szerint összeszedtünk Nektek egy programajánlót, amiből elmazsolázgathattok a héten. Zene, előadás, foci és minden, mi szem szájnak ingere! 

Hétfőn, június 20-án még tart az Utcazenészek Fesztiválja, de elmehettek egy előadásra is, ami a Bartakovics Béla Közösségi Házban lesz, és a témája Ismerjük meg a vadon termő gombákat!

Kedden startol az Egri Séták, melynek első állomása az Egri Érseki Palota Turisztikai Látogatóközpont, gyülekező a Széchenyi utca 3. szám alatt 17:30-kor, le ne késsétek! Persze, ha előtte még kiélveznétek a szabadtéri muzsikát, akkor mázlitok van, mert az utcazenészkedés még mindig megy.

Fotó: Nemes Róbert

A zene még beteríti az utcákat, ha eddig lemaradtatok, akkor nosza!

Szerdán érdemes ellátogatni a Brancsba, ugyanis Bolyki Jani Borkóstoló lesz – a boron túlmenve, csupa meglepetéssel várják az érdeklődőket. Belépőért, részletekért katt ide!

Csütörtökön már annyira hangolunk a péntekre, hogy csak na! Este hatkor startolj a Night Ride Egerrel, és meg se állj péntek reggelig!  A pontos menetrendet pedig itt találjátok! Ha nem szeretnétek tekerni, vagy épp defektes a canga, akkor menjetek el este 7 órakor a Brancsba ismét- most zenés kiállítással várnak Benneteket!

Péntek (végre)! Igazi lehetőségdömpinget hoz magával ez a nap, hiszen kezdődik a Kaláka Fesztivál, szám szerint a 37. Idén ez egy időben lesz a Múzeumok Éjszakájával, a részletes programért kattoljatok ide! Emellett az Agria Nyári Játékokra is számítsatok, az aktuális programról pedig itt találtok bővebb infót.

brancs

A Brancs Rátok vár, tök jó programokat hoznak Nektek

Ha már délelőtt keresitek az érdekességeket, akkor 11 órakor a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban a helyetek a Mindennapi Hősök Üzenetei című kiállításon. Pénteken, tehát 24-én és szombaton, 25-én is vár Benneteket a KIBBERVIK-FEST a Kisasszonypiacon, már péntek délután 3 órától kezdődnek a programok.

Szombaton szintén nem lesz időnk unatkozni: ha letudtátok a bevásárlást, nagymosást, ebédet, akkor válogassatok a programok közül! Nyári Játékok, Kaláka Fesztivál, KIBBERVIK FEST, Múzeumok Éjszakája a Varázstoronyban, a Várban, a Tittel Pál Könyvtárban, a Bródy Sándor Könyvtárban, az Érseki Palotában, csak győzzétek! Este kilenckor pedig Kiss Ádám érkezik a Szépasszonyvölgybe egy hatalmas dumapartival.

Vasárnap vár az Agria Nyári Játékok és a Kaláka Fesztivál is!

Emellett persze minden nap szurkolhattok az EB-n focizóknak. Hogy hol? Hát ezeken a helyeken, ha a nappali nem az igazi (vagy szimplán nem fértek el, annyian vagytok).

További infót itt találtok.

 

Továbbiak Kiemelt kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL