Adományozz plüss maciért szívhang megfigyelő monitorra!

Immáron 14. alkalommal rendezik meg a Maci Akciót Egerben, amikor az adományokért cserébe mindenki kap egy macit. A cél, egy magzat szívhang megfigyelő monitort vásárlása a Markhot Ferenc Kórház Szülészet-Nőgyógyászati osztályának.

Itt megtekinthetitek élő videónkat, melyet az Agria Parkban található adománygyűjtő pontnál készítettünk!

image-0-02-04-4c55cce9b6fbfdf61a7bc406a2f9e5b14569c734754e6e6be1fce78d20975ab4-V

Hegyvári Viktor, az adománygyűjtő pontnál elárulta, immáron 14.éve rendezik meg a Maci Akciót. Az akció által minden esetben egy helyi szervezetet támogatnak, amikor is az adományokért cserébe plüssmacikat adnak. – Idén a választás az egri kórháznak a Szülészet-Nőgyógyászati osztályára esett, akiknek egy Philips Avalon FM20 típusú magzat szívhang megfigyelő monitort (CTG) szeretnénk vásárolni. Egy ilyen gépnek az ára, több mint egy millió forintba kerül. Egészen vasárnapig itt vagyunk, délelőtt 10-től este 7 óráig.

A Maci Akció adománygyűjtést továbbra is két helyszínen: az Agria Parkban és az egri Tesco áruház üzletsorán találjátok. Ez a típusú magzat szívhang megfigyelő monitor (CTG) egyszerre figyeli a vajúdás során a magzat szívhangját, és a méh összehúzódásának erősségét. Elengedhetetlen a folyamatos vizsgálatoktól kezdve egészen a baba világra hozatalának pillanatáig.