Hétvégén megtervezhetitek saját álomesküvőtöket! – Kalandra fel

A hétvégén, január 14-én csodálatos Esküvő Kiállítás nyílik Egerben, az Agria Park Vásárterében. Ha már megtaláltátok az igazit – ha nem – kukkantsatok be, és álmodozzatok.

Molnár Béla, a kiállítás szervezője elmondta, január 14-15-én, egész hétvégén keresztül látogatható lesz az egri Esküvő Kiállítás. Szombat reggel 10-kor nyit és vasárnap este 6-kor zárul az jegyespárok álomkiállítása.

esküvői kreatív fotózás, profi esküvői fotós-Eger, esküvői fotós - Eger, esküvői fotózás -Budapest, esküvői fotózás-Debrecen, esküvői fotós Nyíregyháza, Esküvői fotós-Miskolc esküvői fotózás árak, esküvői képek, esküvői könyv, esküvői helyszínek, esküvői dekoráció

– Sajnos a vásártér nem a legideálisabb helyszín, mivel nagyobb, látványosabb menyasszonyi kollekciók bemutatására nem alkalmas. Ezért a jövőben kilépünk majd az emeleti helységből, s a pláza látogatható, közlekedésre szánt nagyobb területére tervezzük a kiállítást. De hiszem azt, hogy ettől függetlenül ez a kiállítás a régió legszebb és legnevesebb kiállítása lehet. Ami lesz, az látványos lesz, minden terület képviselteti magát, lesznek ruhák, dekorációk, esküvői helyszín, DJ. A későbbiekben kilépünk a vásártérből és majd azon a részen lesz megrendezve a kiállítás, ahol a pláza látogatói közlekednek – mesélte Béla.

15978925_10207881862874416_1836308526_n

Az Esküvő Kiállításon részt vesz többek között a Lux menyasszonyi ruha szalon, a Neckermann EGER, Kerekes Krisztina kozmetikus – sminkes, Nagy Zsolt fotós, Molnár Béla az esküvői-fotó.hu -tól „Pócsa Pál Eszter Dekor” és a Sárvári Cukrászda is. Valamint Mallár Mónika egyedi tervezésű munkái is láthatók lesznek, de Szlovákiából is érkeznek dekoratőrök.

_B1Q6324

Berecz Adriennt, egri esküvőszervezőt is megkérdeztük, hogy egy átlag létszámú esküvő, ami 90-110 főből áll, körülbelül 1,5 millió forintba kerül az ifjú párnak. Természetesen függ a helyszíntől, a szolgáltatóktól, valamint csak a képzelet szab határt az igényeknek, ízlésnek. – Én eddig 6 éven keresztül vettem részt az egri esküvő kiállításon, most lesz a 2. éve, hogy nem leszek jelen. Az biztos, hogy sok munkával jár egy szolgáltatónak ott megjelenni – mondta.

Így hát ha most tervezitek a lagzitokat, akkor ezen a hétvégén az Agria Park vásártere a legjobb helyszín az inspirációk begyűjtésére. Kellemes nézelődést!