Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Ilyen nyalánkságok várnak rád a megújult Marján cukiban

Ilyen nyalánkságok várnak rád a megújult Marján cukiban

Ez a cikk több, mint 7 éve frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Marján Tünde kalauzolt végig minket a megújult Marján Cukrászdában, ahol szinte minden megújult, csak a sütemények és a hagyományok nem.

Itt megnézhetitek élő videónkat, amit a Marján Cukrászdában készítettünk!

Új környezetben várja kedves vendégeit a Marján Cukrászda. Marján Tünde, aki a cukrászda egyik tulajdonosa elmondta, tulajdonképpen minden megváltozott, csak ők nem, a sütemények és a hagyományaik azonban megmaradtak. – Mi egy hagyományos cukrászda vagyunk családi vonalon, már a dédapánk is cukrász volt, és ezt édesapám örökítette tovább és átadta a testvéremnek. Ezt a helyet ő alakította ki, de ő már nyugdíjba vonult, mi pedig úgy gondoltuk, hogy egy fiatalos, lendületes dolgot csinálunk belőle – mondta Tünde. Hozzátette, hogy a változásra már rég szükség volt, mert a befogadóképességük nem volt elég nagy, főleg télen. – Már vártuk, hogy mikor vághatunk bele a felújításba, az elképzelés már meg volt, a tervezés 1,5 éve kezdődött és ezt 2 hónap alatt véghez is vittük – mesélte.

17327868_10208368300675057_1940897546_n

Fotó: EH

Rengeteget változott a Marján Cukrászda. – Volt egy félig fedett teraszunk, amit nyáron nagyon szerettek a vendégek, viszont most csináltunk belőle egy kis téli kertet. A teraszunk megmaradt, és ezt a két helyiséget nyáron egybenyitjuk, mert úgy gondolom, fontos, hogy az ember kényelmesen, zöldövezetben érezze magát – mesélte Tünde. Eger egy édesszájú város, felmerült tehát a kérdés, hogy a cukrászdák konkurenciái-e egymásnak. – Nem tekintünk senkire konkurenciaként. Édesapám nagyon jó kapcsolatot épített ki és ápolt az ő korosztályában lévő cukrászokkal és mi is ugyanígy csináljuk – részletezte Tünde. Felvetettük a munkaerőhiány kérdését. – Érezzük ezt a problémát. Munkaerő van, csak nem szakképzett. Küszködünk a munkaerőhiánnyal, de én személy szerint nagyon jó kapcsolatot ápolok a dolgozóinkkal – mondta Tünde.

17321335_10208368300875062_800492749_n

Fotó: EH

Természetesen egy cukrászdában nem mehettünk el szó nélkül a finomságok mellett, megtudtuk, hogy a Marján Cukrászdában az epres kardinális és az ország tortái a legkelendőbbek. – Ezek mellett például ott van a testvérem kedvence, a trikolór csokitorta. Egyébként minden más süti családi recept alapján készül el – zárta mondanivalóját Tünde.

 

Továbbiak Gasztro kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL