Egerbe látogat az első magyar űrhajós

Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, de miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája? Sokban, mert nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálnak a szervezők.

Most egy éjszaka alatt végigjárhatod a szakképző iskolákat, a velük együttműködő sikercégek máskor rejtett világát, feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar, játssz végig akár ezer pályát néhány óra alatt! Lehet, hogy a jövőd itt, ezen az éjszakán kezdődik – írja a szakmákéjszakája.hu.

A nemzetközileg is ismert és elismert szakember, Farkas Bertalan, aki egyedüli magyarként járt a világűrben, ellátogat Egerbe, a Szakmák Éjszakájára, ahol előadást és baráti beszélgetést tart a Szakmák Éjszakáján résztvevők számára.

Az előadás április 21-én, 18:00 órától lesz.

A helyszín az Egri SZC Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Vendéglátóipari Szakgimnáziumában, a Pozsonyi út 4-6. szám alatt, a 101-es terem. Az előadást követően megtekinti a helyi programokat, ahol a résztvevőknek lehetősége nyílik arra, hogy a hírességgel eszmecserét  folytathassanak.