Lépjen kapcsolatba velünk

Exkluzív lakó- és sportközpont készülhet el Egerben 2017 végére

Exkluzív lakó- és sportközpont készülhet el Egerben 2017 végére

5000 négyzetméteres szolgáltató központ alapkövét tették le április 20-án, az egri Nagy Lapos területén.

Ez a cikk több, mint 6 éve és 11 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Egyedülálló, a 21. század életmódjának és követelményeinek megfelelő 5000 négyzetméteres szolgáltató központ alapkövét tették le április 20-án, az egri Nagy Lapos területén.

A City Life Center névre keresztelt, több mint egymilliárd forintos beruházásból exkluzív társasház épül, továbbá Észak-Magyarország legnagyobb, minőségi élményt nyújtó Cutler Fitness sportkomplexumát, valamint egy Spa-relax életmódközpontot alakítanak ki.

5000 négyzetméteres szolgáltató központ épül. Fotó: Lénárt Márton.

Az eseményen elhangzott, a City Life Center törekvése nem kevesebb, mint hogy exkluzív lakásokkal bővítse az egri ingatlan piacot, továbbá egy szakmailag tökéletes sport- és rekreációs központot adjon a lakosságnak, hihetetlenül igényes környezetben.
– A vállalkozás olyan pozitív üzenetet közvetít a társadalom egésze felé, amely a rendszeres testmozgásra és az egészséges életmódra hívja fel a figyelmet. Nem véletlen, hogy a mai hasonló vállalkozásoknak is ez az üzenete. Egyre többen járnak manapság edzőtermekbe, spaba, hiszen az emberek is érzik, hogy a szellemi műveltség mellett a sportolásban gazdag életmód is nagy fontos – emelte ki Nyitrai Zsolt, a térség országgyűlési képviselője. Hozzátette, nagyon lényeges, hogy minél több lakás épüljön Egerben a helyiek, a turisták vagy az ide érkező munkaerő számára.
– Ha minden a rendben megy, akkor év végén ez az építkezés befejeződhet – zárta a képviselő.

A City Life Center alapkövét helyezték el. Fotó: Lénárt Márton.

Kathi Béla, többszörös világ- és Európa-bajnok erőemelő és testépítő, a Cutler Fitness tulajdonosa elmondta, három fontos választ ad a Cutler Gym and Fitness edzőterem a város számára.
– Egyrészt egy exkluzív épületkomplexum megszületése mindig örvendetes.. Másrészt az itt megvalósuló fejlesztésről biztosan állíthatjuk, hogy minél több szolgáltatásbeli lehetőséget nyújtunk majd az Eger és vonzáskörzetében élőknek, annál többen fognak kedvet kapni a sporthoz. Harmadrészt, azt hiszem, fontos, hogy a céggel közösen egy olyan megállapodás köttethet, melynek segítségével a diákok mindennapos testnevelés órákon használhatják a termet – mondta Kathi Béla.

A City Life Center Eger Szolgáltató Központ kialakításához a korszerű technológiák járulnak hozzá. Jelenleg is zajlik egy termikus kút fúrása, amely többek között alapjául szolgálhat a komplexum zöld, energiatakarékos rendszer kialakítására.

Továbbiak Gazdaság kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL