Holtversenyben győzött a Wellhello és a Szécsi Pál Emlékműsor

Lezárult legutóbbi szavazásunk, amelyben arról kérdeztünk titeket, melyik programot várjátok leginkább az Egri Tavaszi Fesztiválból. Kiderült, a koncertekért rajongtok a leginkább.

Ha az időjáráson nem is látszik, de még most is tart az Egri Tavaszi Fesztivál, amelyből másfél hét maradt hátra. Továbbra is ígéretes programokon vehettek részt, ha a rendezvényt választjátok. A több nagyszerű program közül minket ezek csigáztak fel a leginkább.

Hamarosan ismét Egerben tombol a Wellhello. Fotó: Barócsi Diána

Pénteken, április 21-én este 9 órától 30Y koncert lesz a BRDWY-ban, ezt követi vasárnap 7 órától a Szécsi Pál Emlékműsor a Gárdonyi Géza Színházban. Mujahid Zoli Szécsi Pál koncertje egy koncertszerű színházi show a 20 tagú egri Minaret Kamarazenekar és Pál Dénes vendégszereplésével. A produkció művészeti vezetője: Gonda László.
A hónap végén, április 29-én startol az  Egri Csillag Weekend , amelyet borászaink is nagyon várnak már, hiszen a legjobb és a legújabb évjáratú boraikat, elsősorban az Egri Csillagot kínálják nektek. A tér közepén gasztronómiai fesztivál, „food track show” zajlik, azaz az egyre népszerűbb street food legjobbjai tartanak bemutatót, kóstolót és vásárt.

Másnap pedig a Wellhello érkezik Egerbe, akik a Líceum udvarán csinálják majd az őrületet.

Így szavaztatok Ti:

Melyik programot várjátok leginkább az Egri Tavaszi Fesztiválból?

Szécsi Pál Emlékműsor (29%)
Wellhello (29%)
Egri Csillag Weekend (24%)
30Y (19%)