Hősök vs Gorillák – újra színre lépnek az egri amerikai focisták

Szombaton rendezik meg az Eger Heroes – Dunaújváros Gorillaz összecsapást, melynek az egri Északi Sporttelep ad otthont. A mérkőzés 15 órakor kezdődik, amelynek a hazai Eger Heroes az esélyese.

Hogy miért? A Hősök alakulata felfele ívelő formát mutat, a Wolves elleni vereséget leszámítva győztek az első fordulóban a Győr Sharks ellen, legutóbb pedig megmutatták, milyen is az igazi comeback, hazai pályán verve a Cowbells alakulatátírja az endzone.hu. Nagyon jó reményekkel lépnek majd a zöld gyepre, sokat fog számítani, hogy a Cowbells ellen az első félidőben elkövetett hibákból tudnak-e tanulni és magabiztosan tudják a hazai pálya előnyét kihasználni. Ami a Gorillazt illeti, nagyon jól kezdték az idényt, hiszen hazai pályán győztek a szezonnyitón a Wolves ellen, szintén hazai pályán egy jó és szoros mérkőzést játszottak a veretlen Steelerssel, viszont a legutóbbi mérkőzésen meglepetésre kikaptak az akkor még nyeretlen Sharks otthonában.

Megalapozhatja a továbbjutást szombaton a Heroes – Archív fotó: Lénárt Márton

Szeredi László, a Hősök edzője a következőket nyilatkozta:
– A srácok nagyon izgatottak, hogy újra pályára léphetnek. Különösképpen olyan siker után, mint amit Budapesten értek el – írja a mafsz.org. Hozzátette, remélik, az edzéseik is jól sikerülnek majd a megmérettetés előtt.
– Örülök, hogy Kali jól mutatkozott be. Egyértelműen megszilárdította a secondaryt és még az offense-ben is letette a névjegyét. A keret fele még nem volt, amikor annó Divízió I-es döntőt játszottunk. Viszont most is egy kemény fizikális meccsre számítok, illetve arra, hogy a legutóbbi két meccsük után újra nyeregben lesznek a Gorillák – mondta az edző.

Mi szurkolunk a fiúknak, ti is tegyétek ezt a helyszínen! Hajrá Hősök!

Eger Heroes – Dunaújváros Gorillaz, szombat, 15 óra, Északi Sporttelep