Irány a kemping! Hasznos cuccok kiránduláshoz

Néhány kellemes nap a természetben mindig jó ötlet – különösen, ha lehetőségünk van rá, hogy a magunkkal vitt eszközök helytakarékosan, mégis okosan segítsenek abban, hogy minél komfortosabban tölthessük a napjainkat az otthonunktól távol. A Tchibo webáruház termékei között szemezgettünk.

Néhány kellemes nap a természetben mindig jó ötlet – különösen, ha lehetőségünk van rá, hogy a magunkkal vitt eszközök helytakarékosan, mégis okosan segítsenek abban, hogy minél komfortosabban tölthessük a napjainkat az otthonunktól távol. A Tchibo heti ajánlatában épp ilyen eszközök, valamint praktikus és kényelmes ruhák szerepelnek, így mindent egy helyen szerezhetünk be, ami egy zavartalan hétvégéhez szükséges – ráadásul most hasznos kempingezési tippeket is kaphatunk, hogy biztosan jól sikerüljön a tervezett program!

Jó példa erre a 2 az 1-ben nadrág, amit hölgyek, és urak számára is megtalálhatunk a kínálatban: a DryActivePlus kidolgozásnak köszönhetően lélegző, nedvességelvezető, és gyorsan száradó darab szárai levehetők, így rövidnadrágként is hordható – vagyis két ruhadarabot pakolhatunk be a csomagunkba egy helyére! A derékrészen található hurok segítségével könnyen rögzíthetjük a kulcsainkat, vagy bármilyen egyéb apróságot, amit biztonságban szeretnénk tudni.

A nadrághoz passzoló funkcionális felsőt is választhatunk, amely normál szabásvonalának köszönhetően kellemes, laza viselet a túrázás, kempingezés során. A DryActivePlus kidolgozás ennél a ruhadarabnál is biztosítja azokat a hasznos tulajdonságokat, amelyeket a nadrág esetén, vagyis ez a darab is lélegző, nedvességelvezető, és gyorsan száradó. A hölgyek számára menta és málna színben elérhető, praktikus, megkötővel állítható derékrésszel, míg a férfiaknak szánt, kellemes kék darabon dupla gallér, és 3 gombbal ellátott elülső szegély, valamint oldalhasítékok biztosítják a kényelmet.

Ha a városból elvonulva sem szeretnénk lemondani a hangulatnak megfelelő zenei aláfestésről, remek választás lesz a kültéri, felfröccsenő víz ellen védett bluetooth hangszóró: a kiváló hangminőségű eszköz vezeték nélkül kapcsolható akár okostelefonhoz, akár táblagéphez, beépített akkumulátorának köszönhetően pedig majd’  8 órán keresztül élvezhetjük kedvenc dallamainkat! A hozzá járó karabinerrel ezt az eszközt is könnyen és biztonságosan rögzíthetjük a kiválasztott helyére, ahol a soft touch felületen elhelyezkedő gombokkal szabályozhatjuk a hangerőt, válthatunk a zeneszámok között, de akár hívást is fogadhatunk!

Ha a szabadban is biztonságban szeretnénk tudni az okostelefonunkat, akkor is csak egy kattintásra vagyunk a megoldástól, ami nem más, mint egy vízálló tok, amely a nedvesség mellett a portól, homoktól is megvédi a bele helyezett készüléket. Az átlátszó felületű részén akár víz alatt is könnyen kezelhető a telefon, a kameralencse számára hagyott hátsó ablaknak köszönhetően pedig könnyen készíthetünk víz alatti képeket is. A vízhatlanságot tesztcsíkkal ellenőrizhetjük, így mindig biztosak lehetünk benne, hogy a készülékünk teljes biztonságban lesz.   

Bár az ideális állapot a szikrázó napsütés, érdemes felkészülni az időjárás hirtelen változásaira is. A két darabos szettben kapható vízálló tárolótasakok üres állapotban alig foglalnak helyet, szükség esetén viszont nagyon jól jöhetnek: a hegesztett varrásokkal készült, különböző méretű tasakok csatos zára legalább háromszori lehajtás után garantáltan biztosítja, hogy a bennük elhelyezett dolgokat ne érhesse nedvesség. A nagyobb 5, a kisebb 2 liter űrtartalmú, és a kilogrammban megadott teherbírásuk is ugyanennyi, vagyis a legfontosabb eszközeinknek biztosan segítenek majd szárazon megúszni egy-egy kellemetlen zivatart!

Akár túraruhát, akár hasznos kiegészítőket keresünk, érdemes alaposan átnézni a teljes kínálatot, amiben szerepelnek még hidegebb, vagy kifejezetten esős időre való ruhadarabok, és egyéb tábori kellékek, de akár két-, vagy négyszemélyes sátrat is kedvező áron vásárolhatunk, illetve nézzük át az állandó kínálatot is szabadidő témakörben.

(x)