Jótékonyság – Negyvenkilenc csapat küzd három serlegért

Negyvenkilenc csapat részvétele mellett bonyolítják le a Focival a Gyermekekért elnevezésű labdarúgó tornát.

A Béres Mihály által szervezett viadalnak július 22-én és 23-án az egri Felsővárosi Sporttelep ad otthont. A maximum tíz főből álló csapatok július 10-ig küldhették el hivatalos jelentkezésüket – írja az Agriasport.hu.

Összesen harminchat férfi együttes mérkőzik meg az Erőss Út KFT Kupáért. A csoportküzdelmek után a továbbjutók játszanak még egy meccset a tizenkettő közé kerülésért (közvetlenül a saját csoportmeccseik után). A legjobb 12 mezőnye vasárnap délután folytatja a harcot az egyenes kieséses szakaszban. Az öt női együttes a Szépítész KFT. Kupa elnyeréséért küzd körmérkőzéses rendszerben. Az öregfiúk első alkalommal vesznek részt a viadalon. A Tarnahús KFT Kupááért két darab négyes csoportban csatázik a nyolc induló, majd jönnek az elődöntők és a helyosztók.

Az esemény jótékony célú, olyan családokat támogat, amelyekben súlyosan beteg gyermekek nevelkednek, de a kedvezményezettek körébe tartozhatnak azok a nagycsaládok is, ahol komoly problémát jelent a mindennapi megélhetés.

Hogy hogyan támogathatjátok a családokat, megtaláljátok az Agriasport oldalán. A torna menetrendjéért pedig kattintsatok ide.