Miniszteri elismerésben részesült Vermes István, az Egri Járási Hivatal munkatársa

Az oklevelet Államalapító Szent István ünnepe alkalmából vehette át Vermes István, az Egri Járási Hivatal vadászati és halászati szakügyintézője.

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az oklevéllel Vermes István halgazdálkodással kapcsolatos kiváló hatósági tevékenységét és a vadgazdálkodási feladatokban végzett munkáját ismerte el – olvasható a Heves Megyei Kormányhivatal oldalán.

Vermes István agrármérnök, vadgazdálkodási szakmérnök és halászati szakmérnök 2004 óta dolgozik a Heves Megyei Kormányhivatalnál, illetve jogelődjeinél. Most az Egri Járási Hivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Földművelésügyi Osztályának vadászati és halászati szakügyintézője.

Feladata a megye halgazdálkodási vízterületeinek (ideértendő minden halgazdálkodásra, horgászatra alkalmas víz, patak, folyó, állóvíz) nyilvántartása, az azon folyó gazdálkodás és horgászat felügyelete, valamint a vizeken gazdálkodó halgazdálkodásra jogosultak nyilvántartása és felügyelete. Részt vesz továbbá a megye vadászati hatósági feladatainak ellátásában is.

Gratulálunk az elismeréshez!