Majd Pásztor Anna eldönti

Az ismert énekesnőre vár a feladat, hogy kiválassza a pályázatra érkezett legjobb alkotásokat, amiket aztán kiállítanak az A38 Hajón. 

Milyen hatással van a technológia mindennapi életünkre? – E téma képzőművészeti ábrázolása került a Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatának fókuszába. A KÉPZŐ-t a Diákhitel Központ Zrt. immár hatodik alkalommal rendezi meg az A38 Hajó közreműködésével. Az elmúlt öt évben 1300 pályázó, közel 3000 pályamunkával jelentkezett, a kiállításokon száznál több művet mutatott be a társaság a nagyközönségnek.

Pásztor Annának három hete lesz dönteni (Fotó: Mudra László/Origo)

A magyarországi közép- és felsőfokú intézmények hallgatói idén november 14-e éjfélig nyújthatják be pályamunkáikat a fenti témában. A művek közül szakértő zsűri választja ki a decemberben megrendezendő kiállításra méltó legjobb alkotásokat, illetve dönti el, hogy kiket javasol az előkelő dobogós helyekre. Érdemes indulni a pályázaton, hiszen az első három díjazott egymillió forint értékben vihet haza asztali számítógépet, táblagépet vagy okostelefont.

A zsűri elnöke, egyben a pályázat fővédnöke Pásztor Anna énekes, előadóművész. A kiállítás megnyitója december 7-én, csütörtökön lesz az A38 Hajón. A legjobbnak ítélt 20 műalkotás egy héten keresztül, december 13-áig lesz látható az A38 Kiállítóterében. További infó a pályázat honlapján.