Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Emma

Sötét
Fény

Fidesz-KDNP: Utasítsa el Eger, hogy bevándorlás szervező irodák jöjjenek létre a városban

Fidesz-KDNP: Utasítsa el Eger, hogy bevándorlás szervező irodák jöjjenek létre a városban

Csákvári Antal fideszes képviselő szerint a 2018-as első közgyűlésen elválik, hogy az ellenzék tagjai végre elszakadnak-e a Soros-tervtől és képesek lesznek-e arra, hogy megszavazzák ezt az előterjesztést.

Ez a cikk több, mint 6 éve és 2 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Csákvári Antal fideszes képviselő szerint a 2018-as első közgyűlésen elválik, hogy az ellenzék tagjai végre elszakadnak-e a Soros-tervtől és képesek lesznek-e arra, hogy megszavazzák ezt az előterjesztést.

Csákvári Antal fideszes önkormányzati képviselő a január 25-ei közgyűlés előtt tartott szerda délutáni sajtótájékoztatóján ismertette a Fidesz-frakció közgyűlési javaslatát. A képviselő elmondta, a csütörtöki közgyűlés 11. előterjesztése a betelepítést elutasító településekhez való csatlakozásról szól, amivel kapcsolatban a Fidesz-KDNP álláspontját, véleményét ismertette.
– Ezt a napirendet az indukálta, hogy januárt 12-én volt Budapesten a magyar polgármesterek részvételével egy összejövetel, ahol a polgármesterek felhívással fordultak a magyar kormányhoz és a magyar települések önkormányzataihoz, amelyben azt kérték, hogy a Soros-tervvel kapcsolatos elképzeléseket utasítsák el – jelentette ki.

Csákvári Antal – Archív fotó: Nemes Róbert

Hangsúlyozta, van egy olyan elképzelés, hogy bevándorlás szervező irodák jöjjenek létre magyar falvakban, városokban és ezek segítsék a Soros-terv megvalósulását, vagy akár a migránstáborok létrejöttében is segédkezzenek ezeken a településeken.

Csákvári Antal kiemelte, ez az előterjesztés arról szól, hogy ezt utasítsa el Eger képviselő-testülete.
– Két határozati javaslata van ennek az előterjesztésnek. Az első azt fogalmazza meg, hogy városunk közgyűlése elutasítja a Soros-tervet, valamint azt, hogy településünkön bevándorlás szervező irodát működtessenek. A második pedig, hogy Eger közgyűlése úgy határozott, hogy a településekre komoly fenyegetést jelentő tömeges betelepítés miatt felkéri Magyarország kormányát, hogy ha kell, jogszabályokkal lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlást szervező Soros-szervezetek ellen – fogalmazott.

Hozzátette, úgy gondolja, mind a két előterjesztés a Fidesz-KDNP frakciója részéről támogatásra érdemes, valamint kíváncsian várja, hogy az ellenzék tagjai végre elszakadnak-e a Soros-tervtől és képesek lesznek-e arra, hogy megszavazzák ezt az előterjesztést.

Végezetül kiemelte, a Soros-terv azt szeretné hazánkra rákényszeríteni, hogy felső korlát nélkül fogadjon be bevándorlókat, amihez úgy gondolja sem a magyar kormány, sem az egri képviselő-testület nem asszisztálhat, nem támogathatja.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL