Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Ez egy jó történet. Moha új családban.

Ez egy jó történet. Moha új családban.

Apró kölyökként Mohát és tesóit halálra ítélték. Nekik szerencséjük volt, kaptak még egy esélyt, Moha pedig új családra is talált.

Ez a cikk több, mint 6 éve frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Apró kölyökként Mohát és tesóit halálra ítélték. Nekik szerencséjük volt, kaptak még egy esélyt, Moha pedig új családra is talált.

A hetekkel ezelőtt 2-3 hetesen kirakott kilenc apróság egyike Moha. Akkor ők még annyira kicsik voltak, hogy az anyukájuk nélkül szinte esélyük sem lett volna  a túlélésre egy kinti kennelben, ezért egy kedves baráti család 1. emeleti lakásába kerültek, ahol az ő gondoskodásuk mellett mindannyiuk gyönyörű és egészséges 2-3 hónapos kutyussá fejlődhetett – tudtuk meg Társy Diánától, az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány elnökétől.

Négy még gazdira vár

– Mohát a többi gazdisodóhoz hasonlóan az oltási programját követően adtuk örökbe, szuper családba került, egy másik házikedvenc mellé. Boldogok vagyunk, hogy a 9 piciből már öten új otthonokra találtak (Mylo gazdisodásáról mi is írtunk). Köszönjük Moha gazdijainak, hogy szeretettel tele felelősségteljes döntést hoztak – tette hozzá az állatvédő.

Gazdikeresőinket itt találod, de érdemes az alapítvány és Facebook oldalát is felkeresni. A sok kitett, szomorú sorsú négylábú ellátásához minden segítség jól jön, most élelemre lenne nagy szükség.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL