Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Egerben kampányolt Dobrev Klára

Egerben kampányolt Dobrev Klára

Az elmúlt hónapokban Összehozzuk Magyarországot címmel országjárásba kezdett Dobrev Klára.

Ez a cikk több, mint 6 éve frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Az elmúlt hónapokban Összehozzuk Magyarországot címmel országjárásba kezdett Dobrev Klára. Kedden a Demokratikus Koalíció Egerben rendezett lakossági fórumának vendége volt, ahol arról beszélt a DK milyen országot szeretne, ha kormányváltásra kerülne sor.

Nincs más út, csak az összefogás – a többek között erről beszélt Gyurcsány Ferenc felesége a városunkban.

Dobrev Klára szerint Gyurcsány alatt jobb volt az élet, arra kell törekedni, hogy ismét baloldali kormány alakuljon -emelte ki.  A legfontosabb, hogy összetartson az ország és csökkenjen a társadalmi egyenlőtlenség- tette hozzá.

Rutinos előadóként számos problémára kitért, felemlegetve volt miniszterelnök férjét, a Demokratikus Koalíció elnökét, Gyurcsány Ferencet. A fórumon ismertette a párt országos programját, amire valljuk be sokan voltak kíváncsiak, de újdonságot nem hallhatott a többségében idősekből álló közönség, csak a berögzült rigmusokat. Aki újat akart hallani, az csalódottan ment haza. A jelenlévők többsége a nézeteik megerősítését várta, amit meg is kaptak.

Dobrev Klára kitért a helyi jelölt személyére is. Véleménye szerint Kertészné Kormos Noéminek van esélye a választáson, mert szükség van női politikusokra. A DK egri képviselőjelöltje a fórumon ismertette a párt programját, ezek közül kiemelte az 1. sz. választókerületre vonatkozó pontokat. Változást szeretnének az egészségügyben, az oktatásban, a nyugdíjkérdésben valamint csökkentenék a munkavállalók terheit is.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL