Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Tivadar

Sötét
Fény

A Forrásban vár a Csacska Nyulacska

A Forrásban vár a Csacska Nyulacska

Ez a cikk több, mint 6 éve frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Égig érő tojásfa címmel családi napot tart április 1-én, vasárnap 10-16 óra között az EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház és Bartók Béla tér. 

Tavaszi állatsimogatóval, tojáspingálással és csokoládévásárral is kedveskednek a szervezők a családoknak húsvét vasárnap. Az EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban és a Bartók Béla téren szervezett programok egyaránt remek szórakozási lehetőséget kínálnak. Ezt nem lehet kihagyni! Kukkants a programokra:

Bartók Béla tér 10:00-16:00

Vár a tavaszi állatsimogató nyuszival, báránnyal, kecskével és kiscsibével. Ha eleged van az állatságokból, akkor bátran kipróbálhatod a kosaras népi körhintát vagy benevezhetsz a nyuszikereső játékba. Ha elég ügyes vagy,  ajándékokkal leszel gazdagabb. Lesznek még ezen kívül óriás fajátékok, „fotoda és Paprika Jancsi Csúzlizdája.

A Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház szintén 10:00 -16:00 óra között kínál programokat.

Egész nap megnézhetitek a patkolt és pingált tojások kiállítását, belekóstolhattok a csokiszökőkútba, ami egyaránt kínál tej-, ét- és fehércsokit. Akinek még ez sem elég, az válogathat a csokoládévásár kínálatából. Ha pedig belefáradtál a sok csokizásba akkor készíthetsz húsvéti tojásokat és díszeket hagyományos és modern technikákkal egyaránt.

10:00-13:00 viaszos tojásfestés, berzselt és karcolt tojás, pingált tojás
13:00-16:00 kosár- és papírfonás, gyöngyös díszek készítése
11:00- től érdemes benézni a Színházterembe, ahol tavaszi táncoldában rophatjátok a Rutkai Bori bandával és meghallgathattok egy igazi családi koncertet sok-sok bábbal
13:00-től elkezdődik a verseny a „legügyesebb locsolkodó” cím elnyeréséért
15:00-től, szintén a Színházterembe érdemes letelepedni a Csacska Nyulacska című zenés mesejátékra a Dvorák & Patka Színház előadásában. A történet egy nyulacska viszontagságairól szól, melyből megismerhetjük, hogyan kerül bajba naivsága miatt, s miként szabadul reménytelennek tűnő helyzetéből. „… egyszer, mikor a nyuszi fiú éppen nincs otthon, jön a farkas, és elrabolja a nyuszi lányt. Elviszi a tanyájára, ketrecbe zárja, és készül, hogy megegye vacsorára…”
A Forrás családi napjára 800 forint a belépő fejenként, de ezért az összegért megnézhettek egy szabadon választott színházi előadást és résztvehettek az összes további programon. A 6 év alatti gyerekeknek a belépés ingyenes!

 

Továbbiak Programok kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL