Színezd újra! Egri szervezetek, intézmények is pályázhatnak falfestékre

Még két hétig pályázhatnak a helyi közösségek falfelületeik megújítására. Óvodák, iskolák, sőt háziorvosi rendelők és kórházak is jelentkezhetnek.

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület írta ki a pályázatot, aminek keretében 800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet megnyerni. Bármely közösség vagy társadalmi csoportosulás pályázhat, akik szeretnék egy kicsit szebbé tenni környezetüket. A nevezés legfőbb kritériuma, hogy a kifestendő kültéri vagy beltéri falfelületet – mely az adott közösség életében központi szerepet tölt be – a pályázó biztosítsa.

A pályázat nyerteseinek a festéshez szükséges mennyiségű festéket, a grafikai terveket, a munka koordinálását valamint a szakértői támogatást a Let’s Colour biztosítja, az akciót pedig a közösségek önkéntesei, együtt valósítják meg.

A pályázatok április 30. éjfélig tölthetők fel a www.letscolour.hu weboldalra, minden tudnivaló megtalálható ide kattintva. Érdemes próbát tenni, legyen színesebb Eger!