Eszterházy KESC: Legrosszabb esetben is meglehet az ezüst vasárnap

Végjátékához érkezett a küzdelemsorozat a női kézilabda NB I/B keleti-csoportjában. A 23. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a pontvadászatban, ami azt jelenti, hogy még négy fellépés vár a résztvevőkre.

A listavezető Eszterházy KESC együttese vasárnap a Gödi SE vendégeként lép pályára. Mindenképpen rangadónak számít a párharc, hiszen házigazdáink a negyedik helyet foglalják el a tabellán. Dobogóra vágynak a gödiek, ehhez négy pontot kellene ledolgozniuk a bajnokság hátralévő részében. Egy ellenünk aratott sikerrel megtennék az első nagy lépést, amit Debre Viktor tanítványai természetesen szeretnének minden eszközzel megakadályozni – latolgat az agriasport.hu.

Ha megnyerik a találkozót Sári Barbaráék, akkor legrosszabb esetben is a második helyen végezhetnek. A bajnoki címért zajló küzdelemben is aranyat érhet a gödi két pont, hiszen így minimálisan is megtartanánk a három egységnyi távolságot a követő Szegeddel szemben.

– Jó lenne most már megtartani ezt a jó sorozatot a szezon legvégéig, és akkor az álmaink valósággá válhatnának – nyilatkozta a klub hivatalos portáljának Buzsáki Nikolett, a teljes interjúért klikk ide.

Női NB I/B, keleti-csoport, 23. forduló
Göd, 2018. április 22. (vasárnap) 17 óra
Gödi SE – Eszterházy KESC
Játékvezetők: Paska Dániel, Vastag Sámuel