Egri borok kerülnek Cannes-ban a sztárok asztalára

Az Eszterházy Károly Egyetem, az Ostorosbor, a St.Andrea, a Petrényi Winery és a Juhász testvérek pincészete küldhet borokat a cannes-i filmfesztiválra. A magyar standon ezek az egri kiválóságok öregbíthetik majd a magyar borok jó hírét.

Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője egri borászok társaságában mutatta be a TV2 Mokka című műsorában azokat a borokat, amelyek Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, producer közreműködésével jutnak el az idei cannes-i filmfesztiválra. Ez már a sokadik alkalom, hogy egri pincészetek is képviseltethetik magukat a magyar standon. Ezúttal az Egri Csillagból, az Egri Roséból és a közelmúltban hungarikum címet kapott Egri Bikavérből válogatták össze azokat, amelyek a sztárok asztalára kerülhetnek.

A borok bemutatásról Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője a közösségi oldalán is beszámolt. Nézzétek meg a TV2 Mokka című műsorának részletét, amelyet az országgyűlési képviselő osztott meg:

Az egri borok Cannes-ba mennek!

Az egri borok Cannes-ba mennek!A Mokkában toltuk:Bővebben: http://nyitraizsolt.hu/szines/iden-is-egri-borokat-ihatnak-cannes-ban-a-filmsztarok/

Közzétette: Nyitrai Zsolt – 2018. május 2.