1%: Közel a határidő! (x)

Ugye nem felejtetted el? Május 22-ig még felajánlhatod adód egy százalékát a jövő fradista bajnokainak! Élj a lehetőséggel!

Május 22-ig még él a lehetőség, hogy személyi jövedelemadónk egy százalékával támogassuk az Albert Alapítványt, és ezen keresztül a jövő fradista bajnokait! Ennek fontosságára labdarúgóink és női kézilabdázóink után immáron kétszeres Euro Kupa-győztes, bajnoki döntős férfi pólósaink is felhívják a figyelmet!

A személyi jövedelemadó 1% felajánlása nem kerül semmibe, ugyanakkor nagyon sokat segíthetünk vele. Az adó 1% felajánlásra minden olyan magánszemély jogosult, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van a NAV-tól.

Az egy százalékos felajánlásokat a munkavállalók, valamint az ÁFA fizetésére nem kötelezett őstermelők 2018. május 22-ig adhatják le.

Kérünk mindenkit, hogy a jogszabály adta lehetőségekkel élve adója 1%-ával támogassa a Ferencvárosi Torna Club központi alapítványát, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítványt!