Eszterházy KESC: nincs megállás, készülnek a MEFOB-döntőre

Bajnoki címet ünnepelhettek az egri lányok a közelmúltban, jogot szereztek az NB I-es indulásra. Noha az élvonalbeli szereplés részletei még nem ismertek, ettől még Debre Viktor tanítványai edzésben vannak. Hamarosan kezdődik ugyanis a MEFOB hatos döntője.

Jövő hét elején rendezik a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) hatos döntőjét, ahol a mi lányaink is megmérettetnek. Hétfőn és kedden Győrben randevúznak a fináléba jutott együttesek.

Az Eszterházy Egyetem MEFOB-csapatában szereplők szinte kivétel nélkül azok a játékosok, akik az EKESC-el megnyerték az NB I/ keleti-csoportját. Hiányzók azért lesznek Győrben. Az Eszterházy KESC hivatalos honlapja szerint Sepsi Réka eleve még csak gimnazista, így nem vehet részt a „felsősök” játékán. Mellette a továbbra is bokasérüléséből lábadozó Iván Emese is kihagyja a döntőt. A harmadik hiányzó Buzsáki Nikolett lesz, aki a közelmúltban porcműtéten esett át – részletezi az Agriasport.hu.

Akik a döntőben vannak

A Pannonwork kupáért is zajló MEFOB hatos döntőbe az egrieken kívül az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), a Debreceni Egyetem (DE), a Széchenyi István Egyetem (SZE), a Pécsi Tudományegyetem (PTE) és a Testnevelési Egyetem (TE) kvalifikálták magukat. A férfiak fináléjában is érdekelt lesz az Eszterházy Egyetem. Rajtuk kívül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), a Pécsi Tudományegyetem (PTE), a Széchenyi István Egyetem (SZE), a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) valamint a Testnevelési Egyetem (TE) szerepel még a győri végjátékban.