Lépjen kapcsolatba velünk

NB I: Jön az Eszterházy KESC!

NB I: Jön az Eszterházy KESC!

Dr. Liptai Kálmán, az Eszterházy Károly Egyetem rektora bejelentette, a az Eszterházy KESC felnőtt együttese vállalja az első osztályú megmérettetést.

Ez a cikk több, mint 5 éve és 10 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Dr. Liptai Kálmán, az Eszterházy Károly Egyetem rektora bejelentette, a az Eszterházy KESC felnőtt együttese vállalja az első osztályú megmérettetést.

Cütörtök délután tartotta évzáró, egyben éremátadó ünnepségét az Eszterházy KESC felnőtt együttese, az Eszterházy Károly Egyetem (EKE) Líceumában, ahol az EKE rektora, az EKESC elnöke, dr. Liptai Kálmán a csapat és annak tagjai méltatása közben egyszer csak

bejelentette, az elkezdett munka folytatását támogatva, a 2018/2019-es szezont már egy osztállyal feljebb kezdheti meg az egyetemista társaság.

– Azzal a filozófiával kezdtük el a közös munkát női kézilabda együttesünkkel, hogy erős háttérrel, erős utánpótlással próbáljuk meg elérni, hogy valamikor a jövőben NB I-es csapatunk legyen – idézte az egyetem első emberét az eszterhazykesc.hu.

Dr. Liptai Kálmán csütörtök este bejelentette a nagyszerű hírt (Fotó: Kakuk Dániel)

– Ez a munka elindult, de álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar beérik annak gyümölcse. Az általunk választott út elején csupán egyetlen kötöttséget szerettünk volna, mégpedig, hogy olyan játékosok alkossák a keretet, akik a sport mellett tanulnak is. Ebből a filozófiából nem engedtünk. Habár nem minket vártak a bajnokság végén az első helyre, számomra egyáltalán nem meglepetés, hogy ez a munka, ez az ideológia ilyen hamar megtérült.

Egyedüli egyetemi csapatként lesznek jelen a magyar kézilabda sport elitjében az egri lányok (Fotó: Kakuk Dániel)

– Kellett hozzá egy fantasztikus vezetőedző, Debre Viktor, egy kiváló segítő, Rutka Péter, illetve egy igazi stáb és nagyon komoly csapatmunka, hogy mindez létrejöjjön. Éppen ezért a szponzorokkal és az egyetem vezetésével úgy határoztunk, élni kívánunk a pályán elért lehetőséggel, az első osztályú szerepléssel. Azt gondolom, hatalmas siker ez számunkra, hiszen egyedüli egyetemi csapatként leszünk jelen a magyar kézilabda sport elitjében – zárta a rektor.

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL