Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Virágos Egerért – már lehet jelentkezni

Virágos Egerért – már lehet jelentkezni

Aki a virágot szereti… az már nevezhet az idei Virágos Egerért versenyre. Egri lakosok mellett intézmények, vállalkozások is megmutathatják kertjük szépségeit.

Ez a cikk több, mint 5 éve és 9 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Aki a virágot szereti… az már nevezhet az idei Virágos Egerért versenyre. Egri lakosok mellett intézmények, vállalkozások is megmutathatják kertjük szépségeit.

A több mint negyedszázados hagyományoknak megfelelően Eger Önkormányzata – partnereivel együtt – 2018-ban is kiírja a „Virágos Egerért, Szép Környezetért” Versenyt.

A verseny célja, hogy minél több egri polgárt, idegenforgalmi szervezetet, intézményeket, vállalkozást ösztönözzünk arra, hogy városszépítő munkájukkal javítsák az Egerben élők életminőségét, elősegítsék az igényes lakókörnyezet kialakítását, a közös értékek védelmét, valamint növeljék városunk vonzerejét – részletezte közleményében az önkormányzat.

A polgármesteri hivatal mellett továbbra is több kiíró szervezet támogatja a verseny megrendezését. Partnerek:

Egyesület Eger Idegenforgalmáért
Eger Magánszálláshelyeinek Egyesülete
Egri Városszépítő Egyesület
Egri Lokálpatrióta Egylet
Heves Megyei Vízmű Zrt.

Jelentkezési határidő: június 29.

A jelentkezési lap személyesen átvehető és leadható a Városházán (Dobó tér 2.) és a polgármesteri hivatal Eger, Kossuth u. 28. sz. alatti épületének portaszolgálatán; vagy letölthető a város honlapjáról, ide kattintva és beküldhető a Városüzemeltetési Iroda elérhetőségeire: levélben a 3300 Eger, Dobó tér 2.; E-mailben a varosuzemeltetes@ph.eger.hu címre.

A zsűri munkáját nagymértékben segíthetik azok a fényképek, melyeket a pályázók készítenek saját növény-kiültetéseikről, kertjeikről, lakókörnyezetükről. Kérjük a pályázókat, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel és fotóikat juttassák el a fenti e-mail címre!

A „Virágos Egerért, Szép Környezetért” verseny díjátadó ünnepségét a hagyományok szerint szeptember hónapban, az „Eger Civil Ünnepe 2018” rendezvénysorozat keretében rendezzük meg.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL