Foci vébé: nyitány és némi esélylesés

Felvirradt a világbajnokság nyitónapja. Mind a 32 csapat optimista, tervez és reménykedik. A résztvevő futballnemzetek és szurkolótáborok izgatottak, a labdarúgást szeretők lelkesek. A futballközvélemény pedig latolgatja az esélyeket, ahogyan teszi ezt a Centerhalf is.

A portál kezdi az első körnél, kifejtve a “csak nem kikapni-elv” fontosságát, hozzátéve, aki ezt az elvet felülírja és győzni tud, az már komoly eséllyel pályázik az egyenes kieséses szakaszra – mondjuk ez az ázsiai zóna csoportjaitól nagy bravúr lenne . De maradva az első körnél, a Centerhalf.hu szerint itt az izgalmat leginkánbb az esélyek meccsről meccsre történő kibontakozása adja, de is érdekes kérdés, hogy vajon milyen formát mutat majd Messi, Neymar, vagy éppen C. Ronaldo? A Centerhalf kitér az észak-afrikai csapatok esélyeinek boncolgatására és arra is, ki lehet az esélyes a világbajnoki címre, és favoritot is választ, hogy melyik csapatot, az elolvasható a Centerhalf.hu oldalon.

Oroszok gólörömre a foci vébé nyitónapján a Szaúd-Arábia elleni meccsen Fotó: REUTERS/Carl Recine

Mindenesetre nem sokat kell már várnunk a válaszokra, izgalmakban pedig bőven lesz része a focirajongóknak a következő napokban, hiszen a vébé csütörtök délután elkezdődött, Oroszország – Szaúd-Arábia mérkőzésével.