Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Dr. Pajtók Gábor ismét a kormánymegbízott Heves megyében

Dr. Pajtók Gábor ismét a kormánymegbízott Heves megyében

Ez a cikk több, mint 5 éve és 9 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára, Orbán Viktor miniszterelnök július 1-jei hatállyal ismét dr. Pajtók Gábort nevezte ki a Heves Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízottnak – adta hírül a Kormányhivatal.

A kormánymegbízottak kinevezési okiratának ünnepélyes átadására kedden, az Országházban került sor – írták a közleményben.

A közigazgatásnak nincs más létjogosultsága és más mértéke, mint az emberek és a haza szolgálata – emlékeztetett Orbán Viktor miniszterelnök a kormánymegbízottak kinevezési okiratának átadásán. A kormányfő szerint ma a magyar állam legjobban működő szerve a középszintű közigazgatás, a központi közigazgatásnak fel kell zárkóznia. Mint mondta, a középszintű közigazgatásban bevezették az életpályarendszert, de tervezik a központi közigazgatásban dolgozók fizetésének emelését is.

Július 1-től továbbra is dr. Pajtók Gábor (balra) a kormánymegbízott (Fotó: kormanyhivatal.hu)

Orbán Viktor úgy fogalmazott: a magyar államnak és az azt igazgatóknak mindig úgy kell működniük, hogy „az állam megtartson minket annak, amik vagyunk – ahogyan a választási kampányban is elmondtuk -, hogy megőrizze Magyarországot magyar országnak”. Jelezte, nem lesz más a kormánymegbízottak munkájának vezérfonala a következő években sem. Ezért azt kérte tőlük, hogy azzal a testtartással végezzék munkájukat, amelyben ott van egy ezeréves magyar állam.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL