Használt porszívókat gyűjt a kápolnai Macskaárvaház

Segítséget kér a Kápolnán működő Macskaárvaház Alapítvány. Arra kérik az állatbarátokat, hogy amennyiben van egy még jó, de már nem szükséges porszívójuk, ajándékozzák az alapítványnak.

– Az állatvédelemben nagyon fontos a higiénia, árvaházunkban napi többórás takarítással biztosítjuk a tiszta környezetet mentett állatainknak. A fertőzések elkerülése érdekében lehetőség szerint minden helyiségben külön takarítóeszközt használunk, ezért aztán a porszívó is „fogyóeszköz”. Környezettudatos és takarékos alapítványként igyekszünk használt, de még használható, mások számára nélkülözhető eszközökkel dolgozni – mondta el a lokal.hu portálnak Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok autóversenyző, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja.

Ha valaki új, korszerűbb porszívót vásárol családja számára, a még üzemképes, érintésvédelmi szempontból biztonságos régi nagyon jó szolgálatot tud tenni a Macskaárvaházban. Aki használt porszívóját felajánlaná, az írhat a [email protected] címre, Egerben és környékén az aktivisták házhoz is mennek a felajánlott eszközökért.