Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Amerikai tulajdonba került az Aventics

Amerikai tulajdonba került az Aventics

Ez a cikk több, mint 5 éve és 8 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Az amerikai Emerson vállalat felvásárolta az Aventics-et. A közelmúltban kötött üzletet a napokban jelentették be hivatalosan, csütörtök délután pedig egy jó hangulatú kerti partira várták a gyár dolgozóit.

Együtt erősebbek lesznek

Az akvizíciónak köszönhetően az Emerson jelentős mértékben kiterjeszti hatókörét a 13 milliárd dolláros, bővülő fluidtechnikai piacon, és megszilárdítja a vállalat automatizálási technológiájának jelenlétét Európában – fejtette ki az amerikai cég egyik alelnöke a barbecue partyn. Kevin Hubbard a TV Egernek adott interjújában elmondta: az Emerson érdekelt volt az Aventics felvásárlásában, a vállalat technológiája miatt. Attraktív, okos megoldásokkal dolgoznak, ha ezt fúzionálják a fluidtechnikai üzletükkel, ők leszünk az üzletágban a világelsők, nekik lesz a legszélesebb termékskálájuk ezen az ipari területen. Így a megrendelők is elégedettebbek lesznek, és folyamatos lehet a bővülés.

Az egrieknek lehetőség

Az Emerson 75 ezer embert foglalkoztat a világon, vezető az ipari automatizálás területén – hívta fel a figyelmet az Aventics ügyvezetője. Gödri István azt mondta: az Emerson keresett egy olyan partnert, amely erősíteni tudja őket a pneumatikában. Nagy megtiszteltetésnek érzik, hogy partnerként őket választották. Ez egy óriási lehetőség, és úgy érezik, hogy gyáruknak ez nagyon sok pozitívumot és fejlődést fog hozni a jövőben.

Gödri István (balra) és Habis László polgármester egy korábbi pneumatikai programon (Fotó: Nemes Róbert)

Az Aventics már eddig is megbízható munkaadó volt

Szintén a közelmúlt híre, hogy megbízható Munkaadó 2018/19 címmel ismerte el a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara éves taggyűlésén az Aventics Hungary Kft-t. Ezzel kapcsolatban Gödri István úgy nyilatkozott, igyekeznek olyan munkakörülményeket teremteni, ahol jól érzik magukat a dolgozók, megfelelő kihívásokat kapnak, úgy, hogy közben élvezik a munkát, és a nap végén szívesen gondolnak vissza a gyárban töltött időre.

(Címlapfotó: Aventics.hu)

Továbbiak Gazdaság kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL