Szavazzunk Egerre a Virágos Magyarország 2018 Versenyben!

Habis László polgármester úr a mai napon Facebook bejegyzésben kérte az egrieket arra, hogy támogassák szavazatukkal Egert a „Virágos Magyarország 2018” Versenyben.
Mint kiemeli: „Egerben több mint 25 éve virágosítjuk közösen, önkormányzati, civil és lakossági összefogással a városunkat.”

Mint a Polgármesteri Hivatal közleményéből megtudtuk, ez a helyi, egri kezdeményezés korábban indult el, mint maga az országos virágosítási verseny, Eger tehát szó szerint úttörő szerepet töltött be a honi virágosítási, környezetszépítési mozgalomban.

Az elmúlt negyed évszázad során, csaknem minden évben részesültünk valamilyen komoly elismerésben, hiszen Eger Önkormányzata számára továbbra is nagyon fontos a közterületek tisztasága, s az, hogy minél több, minél igényesebb virágos kompozíció díszítse utcáinkat, tereinket.

Idén június végi jelentkezési határidővel írták ki a „Virágos Egerért, Szép Környezetért Versenyt”, melynek célja is az volt, hogy minél több egri lakost, intézményt, vállalkozást és idegenforgalmi szervezetet ösztönözzenek városunk színesítésére. Az egriek életminőségének javításán túl, ez városunk vonzerejét is növeli.
A Polgármesteri Hivatal mellett továbbra is több kiíró szervezet támogatta a verseny megrendezését: Egyesület Eger Idegenforgalmáért, Eger Magánszálláshelyeinek Egyesülete, Egri Városszépítő Egyesület, Egri Lokálpatrióta Egylet és a Heves Megyei Vízmű Zrt.

Most is szükség van az összefogásra, ezért kérünk minden kedves egri polgárt és Egerrel szimpatizáló, környékbeli lakost: támogassa voksával – egyetlen kattintással – Egert az augusztus 6-a és 12-e között, a Facebook-szavazáson!

A teendő röviden:

  1. Látogasson el a Facebookon a „Virágos Magyarország” oldalra: https://www.facebook.com/viragosmagyarorszag/
  2. A mai napon elindult a 10e fő feletti városok közötti szavazás, amit megtalál a szervezők legfrissebb bejegyzésében: https://www.facebook.com/pg/viragosmagyarorszag/photos/?tab=album&album_id=1826074824137955
  3. Keresse meg az Egert ábrázoló fotót és nyomjon egy LIKE (vagy más tetszésnyilvánító) gombot!
  4. Végül ossza meg a képet saját idővonalán és kérje meg ismerőseit, hogy szánjanak ennyi időt erre a célra és ők is támogassák Egert egy kattintással!

 

A Játékosok között a szervező 10.000 Ft értékű Oázis Kertészet Vásárlási Utalványt sorsol ki.

Hajrá Eger!

Ezt a fotót kell keresni a Virágos Magyarország facebook oldalán – “Legvirágosabb Úti Cél 2018 Játék – 50000 fő feletti városok” – Eger

Címlapfotó: Virágos Magyarország Facebook