Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Gedeon, Johanna

Sötét
Fény

Jön! Jön! Jön! A nagy Babaszépségverseny!

Jön! Jön! Jön! A nagy Babaszépségverseny!

Ez a cikk több, mint 5 éve és 6 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb. Vagy a Tiéd mindenki szerint gyönyörű? Nevezd be csemetéd a szépségversenyünkbe és nyerj baba portfólió-fotózást az egri Fuji Foto Centrum jóvoltából!

Az Egerhirek.hu babaszépségversenyt hirdet Babafotó-pályázat 2018 néven. Szeptember 3-ától a hónap utolsó napjáig várjuk a 2017. január 1-je után született gyerkőcök fotóit!

Nevezni kizárólag Heves megyei lakosként, a foto@egerhirek.hu e-mail címre beküldött adatokkal és fotóval lehet majd, a szavazás pedig az EgerHírek Facebook oldalán fog zajlani. Az a csöppség nyer, akinek a fotója a legtöbb like-ot szedi össze a verseny időtartama alatt.
Eredményhirdetés: 2018. október 2-án 17 órakor.

Nyeremények:

  1. helyezett: 20.000 forint értékű baba portfólió-fotózás
  2. helyezett: 15.000 forint értékű baba portfólió-fotózás
  3. helyezett: 10.000 forint értékű baba portfólió-fotózás

A nyereményeket a Fuji Foto Centrum – Eger (Eger, Kis-Dobó tér 8.) ajánlotta fel és a felajánlóval közvetlenül történő időpont egyeztetés után használhatóak fel, legkésőbb 2018. október 31-ig. Részletes játékszabályzat lejjebb!!!

Fotók: pixabay.com

Részletes játékszabályzat:

Részvételi és nyereményjáték szabályzat

A játék szervezője: Baranya Híradó Kft.- Eger Hírek (székhelye: 6400 Kiskunhalas, Bercsényi út 4.  cégjegyzékszáma:03-09-128969 ) A Szervező weboldala: http://www.egerhirek.hu/ továbbiakban, mint Szervező. A játék szervezőjének irodája a székhelyével azonos.

Az egerhirek.hu fotópályázatot hirdet, Babafotó-pályázat 2018 néven. Nevezni minden olyan képpel lehet, melyen 2017. január 01. után született gyermek szerepel. Csak a gyermek szülője, nagyszülője, közeli rokona tölthet fel képet, melyen a saját gyermeke, vagy közeli hozzátartozó gyermeke szerepel. A nem gyermekekről készült fotókat azonnal kizárjuk a felületről. Kérjük, ügyeljen rá, hogy a fényképen a gyermek megfelelő öltözetben legyen. A hiányos öltözettel beküldött fényképeket (a Facebook vonatkozó, szigorú szabályzata miatt) a Szervező kizárja a nyereményjátékból és a szavazásból.

A nevezési feltételei: Az egerhirek.hu e célra fenntartott foto@egerhirek.hu címén a regisztráció ingyenes. Nevezni csak Heves megyei lakosként lehet!

Regisztrációhoz a következő adatok megadása szükséges:

  1. Lépés:

○ Játékos vezetékneve

○ Játékos keresztneve

○ Baba/Gyermek neve

○ Baba/Gyermek neme

○ Baba/Gyermek születési ideje

○ rokoni kapcsolat

  • irányítószám, város megadása

○ E-mail cím

 

  1. Lépés:

○ Fotó feltöltése számítógépről, vagy Facebook-fényképek közül (Amennyiben facebookos fotóval nevez, győződjön meg róla, hogy nyilvánosra állította annak láthatóságát!)

 

Egy személy adataival (név, e-mail cím) egyszer lehet regisztrálni. Egy regisztrációhoz egyetlen fotó küldhető be. Játékos alatt kell érteni azt a személyt, aki a Játékszabályzat feltételeit magára nézve kötelezőnek elfogadva magát regisztrálja és részt vesz a játékban. A nyereményjátékban és a szavazásban csak a magyarországi lakóhellyel rendelkező játékosok vehetnek részt. Az egerhirek.hu nem vállal felelősséget más nevével, e-mail címével, nem valós nevével vagy e-mail címével, illetve más nevében történő képfeltöltésért, regisztrációból származó következményekért.

Többszörös regisztráció esetén az egerhirek.hu jogosult a valótlan adatokat megadó felhasználó hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve megszüntetni, illetve azokat a nyeremények szempontjából automatikusan érvénytelennek tekinteni. Ezen kívül a szervező, azaz az egerhirek.hu indoklás nélkül bárkit kizárhat a versenyből, ha úgy ítéli meg, hogy tisztességtelenül szerzett szavazatokat, sértő magatartást tanúsít (pl. csalás, szavazásmanipulálás, szavazásautomatizálás), vagy a fotón nem saját gyermeke szerepel. A szervező továbbá indoklás nélkül kizárja azon résztvevőket, akik a szavazatokat bizonyos “szavazatcserélős” oldalak, különböző erre specializálódott facebook csoportok segítségével szerzi, tisztességtelenül. Az adott pályázat kizárása miatt, a játék Szervezővel szemben a kizárt pályázatot regisztráló személy semmilyen igényt nem jogosult támasztani, illetve kárigényt érvényesíteni. A Játékos ezen részvételi feltételek elfogadásával hozzájárul, hogy a Szervező kezelje, tárolja a regisztráció során megadott adatait. Az adott fényképpel csak annak készítője pályázhat. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat, de akárhányszor megoszthatja a játékot, népszerűsítheti akármilyen formában.

A nyereményjáték online felületén az egerhirek.hu oldalon feltüntetett “Toplista” menüpont információi tájékoztató jellegűek, a szavazás végső állása csak a játék lezárását és az e-mail címek ellenőrzését követően kerül nyilvánosságra az egerhirek.hu weboldalon és/vagy az EgerHírek Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/Egerhirek/). A játékból és a szavazásból kizárjuk az érvénytelen e-mail címeket, amik nem valós személyekhez tartoznak, illetve ha ennek gyanúja erősen fennáll.

 

Beküldés módja: Pályázni a foto@egerhirek.hu címen lehet. A pályázat elbírálásának feltétele, hogy a pályázó a kiírásban kért adatokat pontosan, hiánytalanul és teljes hitelességgel megadja, valamint a részvételi szabályzatot elfogadja. Ennek hiányában a pályázat kiírója fenntartja magának a jogot arra, hogy a beküldött pályaművet értékelés nélkül a pályázatból kizárja, az értékelést mellőzze. Figyelem! Ne töltsön fel gyermekéről meztelen képet!

Az egerhírek.hu a számára beküldött fotókat saját facebook oldalán megosztja. A játék időtartama alatt az adott fotóra kapott lájkok száma határozza meg a nyertes személyét.

 

Eredményhirdetés: A pályázni kívánt képek kizárólag érvényes Facebook profil birtokában küldhetőek be. A regisztrációhoz a név és e-mail cím megadása kötelező, ezen adatok megadásának elmaradása a pályázónak a versenyből való, automatikus és értesítés nélküli kizárást vonja maga után.

 

Értékelés, Nyeremények: Az értékelés a későbbiekben megadott napon történik. A pályázat kiírója a pályázat nyertesét írásban értesíti, e-mail formájában. A nyeremények át nem ruházhatóak és készpénzre nem válthatóak.

A játék induló időpontja: 2018. 09. 03. 17:00 Játék vége: 2018. 09.30. 17:00

Az értékelés időpontja: 2018. 10. 02. 17:00

Nyeremények:

  1. helyezett: egy alkalommal, egy 20.000 forint értékű baba portfólió-fotózás
  2. helyezett: egy alkalommal egy 15.000 forint értékű baba portfólió-fotózás
  3. helyezett: egy alkalommal egy 10.000 forint értékű baba portfólió-fotózás.

A nyereményeket a Fuji Foto Centrum – Eger (Eger, Kis-Dobó tér 8.) ajánlotta fel és a felajánlóval közvetlenül történő időpont egyeztetés után használhatóak fel, 2018. október 31-ig. Az egerhirek.hu a nyeremények felajánlójával kapcsolatos semmilyen jogvitában felelősséget nem vállal. A játék nyertesei a regisztráció kitöltésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyereményük felhasználásakor velük interjú készüljön, amely az egerhirek.hu-n és az általa jelzett facebook profilban jelenik meg.

 

A szavazás feltételei: Érvényesen szavazni csak valós Facebook-felhasználói fiókkal lehet. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ha egy pályázott kép esetében tömeges csalás gyanúja merül fel, az adott fotót kizárja a versenyből. Egy fotóra egy szavazó csak egyszer szavazhat.

 

A Játékból ki vannak zárva:

  • a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint az itt felsorolt személyek – Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói;
  • a Játék lebonyolítását végző cégek, személyek, ill. azok vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint a lebonyolításban résztvevő megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói;
  • azon cégek és személyek, valamint kapcsolt vállalataik, melyek kereskedelmi egységei a Játékban részt vesznek, ill. melyek kereskedelmi egységeiben a Játékban résztvevő termékek kaphatóak.

 

A feltöltött képekkel szemben támasztott követelmények:

  • Engedélyezett fájl formátum: JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP
  • A kép mérete minimum 640×480 pixel felbontású legyen
  • A kép maximális mérete: 1800×1200 pixel

 

Jogok: A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi – és büntetőjogi felelősséget is. A pályázat kiírója valamennyi jogsértésért felelősségét kizárja. A résztvevő, a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, egyben hozzájárul ahhoz, hogy az egerhirek.hu üzemeltetője a képeket korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználja, azokat közzétegye. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a részvételi szabály bármely pontját megsérti vagy a felvétel a pályázat elbírálójának egyéb, bármely szempontjába ütközik (pld. közerkölcsöt vagy jogszabályt sért), úgy az egerhirek.hu üzemeltetője jogosult őt a pályázatból indokolás nélkül kizárni. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben a pályázat nyertese az értesítést követően egy hétig (a nyertes pályázó személyének meghatározásától számított napot követő hetedik nap 24.00 órájáig) nem értesíthető, jogosult új nyertest hirdetni. Ebben az esetben a korábbi győztes a díj iránt semmilyen igénnyel nem élhet.

 

Adatkezelés: A Játékosok és a szavazók a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, email cím, stb.) az egerhirek.hu, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek azonosítása, értesítése és a reklamációk kezelése, a többszörös regisztrációk kiszűrése céljából, legfeljebb a sorsolást követő 6 hónapig, és a nyertes Játékosok nevét, lakcímét a nyeremények kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében kezelje. A személyes adatok felvétele az érintett önkéntes hozzájárulásán alapul. A Játékosok tudomásul veszik, hogy az adózás rendjéről szóló 2003.évi XCII. törvény, valamint a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény kötelezővé teheti személyes adatok megőrzését. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Játékost megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info törvény) 14-19. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz is. Az egerhirek.hu a személyes adatokat az Info törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások és jogszabályok keretei között. A játékot nem a Facebook támogatja és kezeli. A játékban megadott adatokat az egerhirek.hu tárolja az adatvédelmi szabályzat betartásával. A regisztrációs adatok megadásával és egyben a regisztrációval a felhasználó elfogadja az egerhirek.hu játékszabályát és az adatvédelmi nyilatkozatát.

Továbbiak Életmód kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL