Alma Együttes, Bogyó és Babóca, na meg egy Star Wars katona – irány az Uránia!

Folyamatosan szélesedik a programkínálata az immár rendezvényközpontként is funkcionáló, egykori filmszínháznak. A legújabb programsorozat a Mozi Matiné, mely a legkisebbeket, a családokat szólítja meg havonta egyszer – elsőként október 6-án.

A programsorozat havi rendszerességgel szórakoztatja a gyerkőcöket és az őket kísérő szülőket, egy koncerttel, több filmmel és számtalan kiegészítő programmal.

Első alkalomra október 6-án kerül sor, ahol fellép az Alma Együttes, lesz arcfestés, Star Wars rohamosztagos katona,  az Uránia előtt pedig egy tűzoltóautóba ülhetnek be a gyerekek, vagy felmászhatnak az ugrálóvárra. A büfében pattogatott kukorica, de Eger legújabb gofrizójába is érdemes lesz benézni, külön menüvel készülnek erre az alkalomra.

A sorozat célja, hogy a városban élő családosok rendszeres programkínálattal találkozzanak és a legkisebb korosztály is megtalálja Egerben a számára érdekes programokat. Az idei évben összesen három Mozi Matiné lesz, bulizhatunk az Alma Együttes mellett a Bóbita zenekar és az Apacuka formáció zenéjére is. A rendezvénysorozat keretében népszerű családi filmeket vetítenek, az október 6-ai rendezvényen a Minyonokat,  illetve a kisteremben a Bogyó és Babócát.

A Facebook esemény ide kattintva található.