Először! MineCinema Egerben!

A nagy sikerű MineCraft rendezvény várja vendégeit október 20-án az Uránia moziban. Jegyek már kaphatók.

Hogy mi is az a MineCinema? Egy olyan közösségi rendezvény, ahol nem csak kedvenc videósaikkal találkozhatnak a résztvevők, de egy olyan egyedi MineCraft filmet is megtekinthetnek, amiben a legnépszerűbb YouTuberek a főszereplők, sőt még a forgatókönyv is két videós tollából került ki, akik nem mások, mint zsDav és ungdani. A programban az exkluzív videókon kívül szerepelnek interaktív játékok, meglepetés műsorok és természetesen dedikálás és közös fotózkodás is. A MineCinema egy igazi családi program, amelyet garantáltan élvezni fog a család minden tagja.

Fotó: Minecinema.hu

A közösségi rendezvénysorozat 2015-ben indult útjára. Ekkor még pár száz fős volt az esemény, ez mostanra több mint 3000 főre nőtte ki magát. A nagy sikerre való tekintettel a MineCinema szervező csapata szerette volna, ha a rendezvény vidékre is ellátogat. Idén az első vidéki állomás Eger.

Október 20-án, az Uránia moziba várják az érdeklődőket. A résztvevők találkozhatnak zsDaval, IceBlueBirdel, DoggyAndival és OwnMcKendryvel, ezenfelül megnézhetik a MineCinema hetedik filmjét, ami egy zsoké izgalmas kalandjait dolgozza fel a MineCraft világába.

A program két vetítésből épül fel, 12:30-kor a normál majd ezt követően 15:00-kor a VIP. A vetítések után lehetőség lesz a látogatóknak dedikálásra, a VIP program pedig ezenfelül tartalmaz egy exkluzív ajándékcsomagot, interaktív meglepetés programot a videósokkal, illetve egy öt perces kisfilmet ami később semmilyen platformon nem lesz elérhető.

A rendezvényre kizárólag online jegyvásárlásra van lehetőség, ami már elindult. Jegyvásárlás és a MineCinemáról bővebb információ ide kattintva.