Oroján Sándor: elárulták a magyarokat Heves megye ellenzéki képviselői – videó

A Heves megyei Jobbikos és MSZP-s politikusok Mirkóczki Ádám, Sneider Tamás és Korózs Lajos nem szavazták meg kedden azt az Országgyűlési határozatot, amelyben Magyarország kiáll a határvédelem mellett és elutasítja a Sargentini-jelentést. Ezzel elárulták az egri és a magyarországi emberek azon szándékát, hogy megvédjük a határainkat a bevándorlástól és ismét a bevándorlás pártiak mellé álltak –  mondta Oroján Sándor a témában tartott sajtótájékoztatón csütörtökön az Egri Polgárok Házában.

A Fidesz egri szervezetének ügyvezető alelnöke elmondta, a Sargentini-jelentés egyértelműen a bevándorláspárti külföldiek támadása Magyarország szuverenitásával szemben.

Azért támadják hazánkat, mert megvédjük a határainkat és nem kívánunk bevándorló országgá válni. A jelentés már lezárt ügyeket és valótlanságokat tartalmaz, amit az Európa Parlament ráadásul szabálytalanul fogadott el

– tette hozzá.

Oroján Sándor kiemelte: a szavazás jó alkalom lett volna arra, hogy Magyarország mellé álljanak az ellenzékiek is, ők azonban inkább a bevándorláspári külföldiek, spekulánsok érdekeit tartották szem előtt.