Új Karrier Magyarországon – Európiai Online Állásbörze

November 20-án lesz az állásbörze, ahol az álláskeresőket ajánlatokkal várják, a cégek pedig bemutatkozhatnak. Regisztrálni szükséges. Írjuk a részleteket.

A hazai karrierlehetőséget keresők számára, a külföldön élő magyar munkavállalók és fiatalok hazavonzására, a magyarországi munkaerőhiány enyhítésére az EURES Nemzeti Koordinációs Iroda szakmai irányítása mellett a megyei kormányhivatalok, így a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály és a megyei járási hivatalok foglalkoztatási osztályai bevonásával november 20. (kedd) 10 és 16 óra között ”Új Karrier Magyarországon” Európai Online Állásbörze lesz.

Az álláskeresők kényelmesen, gyorsan válogathatnak ajánlatok között a november 20-án, 10 és 16 óra között rendezendő börzén. Minőségi betölthető pozíciók kínálata várja az érdeklődő munkavállalókat  IT, kommunikáció, pénzügy és adminisztráció, gépgyártás, autóipar, gyógyszer-és vegyipar, turizmus, vendéglátás, egészségügy, valamint a szolgáltatási területeken. Magyarországi vállalatokkal ismerkedhetnek, kapcsolatokat építhetnek, online felvételi interjúkon vehetnek részt.

A cégek számára az online állásbörze lehetőséget teremt arra, hogy gyakorlattal, idegennyelv-tudással rendelkező munkavállalókat találjanak, valamint a korábbinál nagyobb körben, az európai munkaerőpiacon is megszólítsanak potenciális álláskeresőket – mindezt ingyenesen, utazási-, regisztrációs vagy egyéb járulékos költségek nélkül.

Az EURES (Európai Foglalkoztatási Szolgálat) az esemény alatt tájékoztatást nyújt a munkaerőpiacról, élet-és munkakörülményekről, valamint hasznos gyakorlati tudnivalókról a mielőbbi magyarországi elhelyezkedéshez és sikeres életkezdéshez.

Az online állásbörzén való ingyenes részvételhez a cégeknek regisztrálniuk kell november 14-ig a www.europeanjobdays.eu weboldalon kiállítóként, majd feltölteni egy rövid cégbemutatót és az állásajánlataikat, továbbá az állásbörze ideje alatt az érdeklődők rendelkezésére állni.

Az álláskeresőknek legkésőbb az esemény előtti napon regisztrálniuk kell az Európai Online Állásbörze weboldalán, és fel kell tölteniük az önéletrajzukat.

További információk az EURES Magyarország weboldalán: eures.munka.hu

Az Európai Online Állásbörze weboldala: www.europeanjobdays.eu

Szabó Teodóra, GINOP-5.1.1 EURES tanácsadó, Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály
Tel.: +36 36 512-177, E-mail: [email protected]