Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Emma

Sötét
Fény

A moziban tanácskoznak az egri fiatal vállalkozók

A moziban tanácskoznak az egri fiatal vállalkozók

Ez a cikk több, mint 5 éve és 5 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Idén az Uránia Mozi és Rendezvényközpont ad helyet az immáron harmadik alkalommal sorra kerülő Fiatal Vállalkozói Napoknak november 13-án és 14-én.

Lepres Dávid, a rendezvényt szervező Y Vállalkozói Egyesület elnöke arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy az első nap programjának összeállításakor arra törekedtek, hogy ezúttal a vállalkozás nehézségeire hívják fel a résztvevők figyelmét. Olyan példákkal igyekeznek szolgálni, amelyek hasznosak és tanulságosak lehetnek azoknak is, akik egyelőre még nem tartoznak a vállalkozók sorába.

Lesznek olyan előadóik is, akik a résztvevők figyelmét a kapcsolatok fontosságára irányítják az üzleti életben, és beszámolnak arról, hogy miként volt segítségükre kapcsolati hálójuk vállalkozásaik létrehozásában, fejlesztésében.

A második napon azt illusztrálják, hogy mi vár a vállalkozókra a jövőben, melyek azok a technológiák, amelyek már most is jelen vannak, de nem tudunk róluk, és melyek azok, amelyekkel a jövőben kell majd dolgoznunk.

Olyan kérdésekre keresik majd a válaszokat, amelyek az ember-gép, a vállalkozó-technológia kapcsolat jövőjét segítenek elképzelni. Jó-e, kell-e egyáltalán a robotizáció? Lesznek-e még buszsofőrök vagy az önvezető buszoké, autóké a jövő? A vállalkozásodban az asszisztenseddel, vagy egy mesterséges intelligenciával fogsz beszélgetni?

Lepres Dávid a neves előadók közül Kücsön Gyulát, a Sarud fejlesztésén fáradozó vállalkozót és dr. Zacher Gábor toxikológust, címzetes egyetemi docenst emelte ki, mint akiknek a közreműködése jól mutatja, hogy a rendezvény elismertsége növekszik. Lepres hozzátette, hogy a Fiatal Vállalkozói Napok megrendezésében társszervezők, a Heves Megyei Kereskedelmi Kamara és az INPUT Program működnek közre. Az Y Vállalkozói Egyesület elnöke hangsúlyozta, hogy Eger Megyei Jogú Város támogatása nélkül e rendezvényt nem szervezhették volna meg.

További információk a programról: http://fvpeger.hu/fvn2018/

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a program honlapján végezhetnek el.

Továbbiak Programok kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL