Budapestre látogat Chuck Norris

Chuck Norris novemberben Budapestre jön, hogy feleségével együtt részt vegyenek a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán az Arénában. Ez lesz Chuck Norris első magyarországi útja.

A szeretetszolgálat ezzel indítja útjára idén az országos akciót november 24-én. Az akció lényege változatlan: cipősdobozba helyezett ajándékokat gyűjtenek a rászoruló gyerekeknek. A 78 éves Chuck Norris, akiről Budapesten majdnem egy hidat is elneveztek, baptista családból származik. Fontos számára a hit, és ennek szellemében nevelte hét gyerekét. Saját alapítványával a harcművészeteket segítségül hívva támogat szegény sorsú gyerekeket – írja az Origo.

Ezen a napon Chuck Norrist is lehet élőben látni. A „Chuck Challenge”-ben olyan újságírókat keres ugyanis, akik kérdést mernek feltenni neki.

Vannak példaképek. Vannak legendák. És van Chuck Norris. A kultikus hős most méltó ellenfelét keresi, aki ki mer állni ellene egy exkluzív interjú erejéig, és szikár tekintetét legyőzve nem riad meg attól, hogy kérdést tegyen fel neki.

– írja a felhívás.

Norris 1962-ben szerelt le a légierőtől, és mindjárt megnyitotta karateiskola-hálózatát. A filmekben, sorozatokban is szereplő szuperhős négy harcművészeti ágban (tangszudóban, taekwondóban, Shito-Ryu karatéban és brazil Jiu-Jitsuban) is szerzett fekete övet.

Forrás: origo.hu