Ismerd meg jobban gyermeked! Karkus Ottó Egerben

A tapasztalt szakember pénteki lőadása sok segítséget nyújthat a gyermeknevelésben, és a pedagógusok munkáját is megkönnyíti. Az előadás ingyenes.

Egerben tart előadást Karkus Ottó, Temperamentumok – Ismerd meg jobban gyermeked címmel. A szülők és pedagógusok számára is segítséget nyújt, ha megismerik a gyerekek temperamentumát és vérmérsékletének megfelelően viszonyulnak hozzá.

Az Egri Waldorf Általános Iskola díjmentes, nyitott előadása várja a téma iránt érdeklődőket november 16-án pénteken 17 órától Egerben, a Mátyás király út 52-54. szám alatt, bejárat a Galagonyás út felől.

Karkus Ottó több mint húsz éve oktat Waldorf-iskolában, jelenleg a solymári Fészek Waldorf Iskola vezetője és bothmer-gimnasztika tanára, aki ismeri a gyermeklélek minden zegét-zugát, tudja melyik életkorban mi a legjobb a gyerekeknek, minek örülnek, mi bánthatja őket, miért lehetnek büszkék, és mi az, ami miatt legszívesebben világgá mennének.

Előadásait hallgatva sok mindent megtudhatunk arról, hogyan alakítsunk ki jobb kapcsolatot gyermekeinkkel. Megtudhatjuk, hogy mennyire fontos ismernünk elsősorban a gyermekek, de ugyanakkor saját temperamentumunk sajátosságait is.

 

A BELÉPÉS DÍJTALAN!