Rekordszámú résztvevő a nyugdíjas Ki mit tud?-on

Szólóénekesek, prózamondók, asszonykórusok, népdalkörök, tánccsoportok, összesen 47 neveztek be a Heves Megyei Nyugdíjas Szövetség verpeléti Ki mit tudjára?. Ezen a rendezvényen nem a versenyzés, hanem a részvétel volt fontos, ugyanis az éves munkát ezzel az eseménnyel zárja a szövetség.

A képen a Tarnamenti Népdalkör.

Operett slágerekkel, tánc – és népdalokkal, versekkel, valamint paródiákkal, színdarabokkal teremtettek jó hangulatot az éves munka és a versenyek lezárására a nyugdíjasok. Farkas Attila a Heves Megyei Nyugdíjas Szövetség elnöke azt mondta – ez egyfajta számadás és felkészülés az új évre is. A minősítő versenyek erre az évre véget értek, melyek szép eredménnyel zárultak a szövetség tagjai számára regionális és országos szinten is. Legközelebb a tavasszal mérhetik össze tudásukat a versenyzők.  Az elnök azt is hozzátette –  az idei verpléti Ki mit tud? egyben rekord is, ugyanis soha nem volt ennyi induló, közel háromszázan neveztek.

Színpadon a kisnánai Pobocska Nyugdíjas Klub.

Egert a Bóta Rozika, Kmetzné Gömöri Marika, Danku József, Pap Miklós, Balog Jolán a Dobó Katica Nyugdíjas Klub tagjai képviselték.