Egri sportszervezetek figyelem! Lehet pályázni

Eger város önkormányzata ismét kiírt a helyi sportszervezetek támogatását célzó pályázatát. A beadási határidő december 15.

Erre az évre összesen 142 millió 900 ezer forintot osztott szét az önkormányzat 40 sportegyesület között, éves működési költségeik, vagy rendezvényszervezési költségeik támogatására, s ezzel nem egy kiemelkedő esemény létrejöttéhez járult hozzá a város. A teljesség igénye nélkül például a Magyar Ökölvívó Szakszövetség szervezésében megrendezett 68. Bornemissza Gergely Nemzetközi Utánpótlás Ökölvívó Versenyt, a Magyar Búvár Szakszövetség által februárban megrendezett XIII. CMAS Uszonyosúszó Világkupát, az Eger Rallyt, a Magyar Paralimpiai Bizottság által megrendezett IWAS Kerekesszékes Vívó Világkupát, a XXX. Fallabda Országos Bajnokságot is támogatta a város.

A most kiírt pályázat célja sem más, mint a 2019-es évben Egerben megvalósuló szabadidős- és élsportesemények rendezési költségeinek; egyéni sportolók, fogyatékkal élő és mozgássérült sportolók versenyzési költségeinek támogatása. Eger város polgárainak színvonalas szabadidős sportprogramok biztosítása, valamint az egyéni sportolók rangos sporteseményeken történő részvételének elősegítése.

Pályázni december 15-éig lehet!

A város honlapján, ide kattintva minden szükséges információ és adatlap megtalálható. linken található a sportszervezetek támogatására kiírt önkormányzati pályázatunk minden részlete.