Jónak lenni jó! – Eger is csatlakozott az adománygyűjtéshez

Idén a cukorbeteg gyerekeket segíti a közmédia a Jónak lenni jó! elnevezésű országos adománygyűjtő program keretében. Nagy Feró babos kendője és gitárja mellett most már Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó, az Egri Vízilabda Klub elnöke által felajánlott úszónadrágra is lehet licitálni. 

A közmédia által indított akcióhoz a Magyar Diabetes Társaság, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és több, cukorbetegekkel foglalkozó szervezet mellett a Cukorbetegek Egri Egyesülete is csatlakozott, a szervezet december 16-án több programot is rendez majd Egerben, amelyről élő bejelentkezések lesznek láthatók a közmédia csatornáin.

“Rettentően örültünk, óriási megtiszteltetés, hogy a győri és gyulai vidéki helyszínek mellett az egri programokról is közvetít majd a közmédia. Színes rendezvényekkel készülünk, hat helyszínen. Lesznek szűrések, egy nagyon megható műsor a jégpalotában, valamint a sportolás jelentőségére is fel szeretnénk hívni a fiatalok figyelmét.

Magasra tettük a lécet, tavaly a Máltai Szeretetszolgálatnak 290 millió forintot gyűjtöttek össze, bele kell húznunk, ha meg szeretnénk előzni őket.”

– mondta el az Eger Híreknek Jakabné Jakab Katalin, a Cukorbetegek Egri Egyesületének elnöke.

A további felajánlásokat a [email protected] e-mail-címre lehet elküldeni, a mediaklikk.hu/jonaklennijo weboldalon pedig meg lehet vásárolni a tárgyakat.

Emellett pedig folyamatosan hívható az adományvonal is: aki tárcsázza a 13 630-as számot, hívásonként 250 forinttal támogathatja a cukorbeteg gyerekeket és fiatalokat.