Szaloncukorral és fenyőfával segítik a nehéz helyzetben lévőket

Eger város önkormányzata közel 300 család karácsonyát teszi szebbé a jótékonysági akció keretében. 

A korábbi évhez hasonlóan Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatától, jótékonysági akció keretében,  285 rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő család kap a közelgő karácsonyi ünnep alkalmából szaloncukrot és fenyőfa-utalványt. A családok levélben kapnak értesítést az átvétel helyszínéről és időpontjáról, melyek a következőek:

  • Felnémeten (Felnémeti Gondozási Központ és Civilház Kovács Jakab u. 102.) december 11. (kedd) 10.00-12.30 óra
  • Felsővárosban (Ökumenikus Segélyszervezet Kallómalom u. 88.) december 11. (kedd) 13.00-16.00 óra
  • Belvárosban (polgármesteri hivatal Kossuth L. u. 28.) december 13. (csütörtök) 9.00-16.00 óra

Az átvételhez személyazonosító igazolvány és lakcímkártya szükséges, a szaloncukrot és az utalványt meghatalmazott is átveheti (levéllel együtt a meghatalmazást is postázták kollégáink). A fenyőfa-utalvány az átadópont helyszíne mellett azonnal beváltható.

Az utalvány legfeljebb 150 cm-es lucfenyő térítésmentes átvételére jogosít. A fenyőfát Csernóczki Péter egyéni vállalkozó biztosítja, aki az Egészségház utcában, a Kertmoziban értékesít fenyőfát. A szaloncukor csomag tartalma 3 féle ízesítésű szaloncukor.

Akik nem tudnak az átadóponton megjelenni a szaloncukrot és az utalványt a polgármesteri hivatal Kossuth L. utcai épületében későbbi időpontban is átvehetik: december 17-20., 9.00-16.00 óra között. A fenyőfa-utalványok beváltási határideje december 24-e 12 óra, Egészségház utca – Kertmozi.