A te karácsonyfád a legszebb? Mutasd meg mindenkinek és nyerj borválogatást!

Ezüstfenyő, Nordmann-fenyő? Esetleg műfenyő? Mindenki állít karácsonyfát és szinte mindenki le is fotózza. Kikerül a közösségi oldalakra és mindenki büszke rá, mert az övé a legszebb. Küldd el idén a fotót nekünk, szavazz az Eger Hírek Facebook-oldalán és nyerj borválogatást az Egri Korona Borház jóvoltából!

2018. december 24-től 2019. január 14-e 20 óráig várjuk a karácsonyfákról készült fotókat a foto@egerhirek.hu email-címen. Az emailben egy darab fotót és egy Facebook-profilt kérünk, a későbbi könnyebb beazonosíthatóság érdekében.

Az a fotó nyer, amelyik a legtöbb like-ot szerzi 2019. január 14-ig.

Eredményhirdetés: 2019. január 15-én!

Nevezni csak Heves megyei lakosként lehet! Egy személy adataival (név, e-mail cím) egyszer lehet regisztrálni. Egy regisztrációhoz egyetlen fotó küldhető be.

Az egerhirek.hu nem vállal felelősséget más nevével, e-mail címével, nem valós nevével vagy e-mail címével, illetve más nevében történő képfeltöltésért, regisztrációból származó következményekért.

Többszörös regisztráció esetén az egerhirek.hu jogosult a valótlan adatokat megadó felhasználó hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve megszüntetni, illetve azokat a nyeremények szempontjából automatikusan érvénytelennek tekinteni. Ezen kívül a szervező, azaz az egerhirek.hu indoklás nélkül bárkit kizárhat a versenyből, ha úgy ítéli meg, hogy tisztességtelenül szerzett szavazatokat, sértő magatartást tanúsít (pl. csalás, szavazásmanipulálás, szavazásautomatizálás)

Nyeremények:
1. helyezett: 6 palackos borválogatás az Egri Korona Borház jóvoltából
2. helyezett: 3 palackos borválogatás az Egri Korona Borház jóvoltából
3. helyezett: 3 palackos borválogatás az Egri Korona Borház jóvoltából