Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Gedeon, Johanna

Sötét
Fény

25 év punk rock: Egerben zárja az évet az Alvin és a Mókusok

25 év punk rock: Egerben zárja az évet az Alvin és a Mókusok

Negyedszázados jubileumi turnéja során Egerbe is ellátogat az Alvin és a Mókusok. A 25 éves punk rock banda december 28-án a Broadway színpadán lép fel.

Ez a cikk több, mint 5 éve és 3 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Negyedszázados jubileumi turnéja során Egerbe is ellátogat az Alvin és a Mókusok. A 25 éves punk rock banda december 28-án a Broadway színpadán lép fel.

Az 1993-ban egyszerű garázsbandaként alapított Alvin és a Mókusok az évek során kétségtelenül Magyarország legnépszerűbb punk rock zenekara és a hazai fesztiválok egyik legkedveltebb csapata lett. A női basszusgitárossal működő együttes dalait nem csak a rajtuk felnőtt, hanem a fiatalabb generáció is ugyanúgy szereti, elsősorban a szókimondó, őszinte szövegviláguk, igényes zenéjük és emlékezetes koncertjeik miatt. A kezdetektől szünet nélkül alkotó banda 2018-ban negyedszázados jubileumot ünnepel, amit egy különleges turnéval tesznek még emlékezetesebbé a rajongók számára.

– Egy nagyon speciális évet terveztünk a banda számára az évforduló kapcsán. A tíz országot érintő Alvin 25 turné során összesen 25 klubban lépünk fel, Magyarországon csupán tizenkét nagyvárosban – mondja Pásztor István (Alvin), a zenekar frontembere. – A koncertműsorral igyekszünk felölelni az elmúlt negyed évszázad legmeghatározóbb dalait, így ez a közel kétórás program számunkra is egy nosztalgikus utazás.

A zenészek év eleje óta úton vannak, az ALVIN 25 turnéval már a fél világot bejárták, idén

a zenekar történetében először New Yorkban és Torontóban is felléptek,

november közepén pedig egymás után két este is telt ház előtt játszottak a budapesti Barba Negrában. A koncertsorozatnak már csak egyetlen állomása van hátra: december 28-án Egerben, a Broadway színpadán csap a húrok közé a banda, az eddigiekhez képest jóval hosszabb, a zenekar pályafutásának minden fontos mérföldkövét érintő, speciális, jubileumi műsorral.

December 28-án 20 órától Egerben a Broadway színpadán lép fel a banda, a Facebook esemény ide kattintva érhető el.

Továbbiak Programok kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL