Új borok kóstolója és farsangi forgatag a völgyben!

A Szépasszony-völgy, az egri bornegyed pincészetei és éttermei a 2018-as esztendő új boraival, a 16. századi Eger városát megidéző farsangi forgataggal várnak minden érdeklődőt február 9-én.

A vigasság idején Eger történetéből idézünk fel élményeket, legújabb borainkkal és finom étkeinkkel, jelmezversennyel és farsangi meglepetéssel, valamint egy korabeli vársétával várjuk az érdeklődőket – invitálnak a szervezők.

+ Jöjjön el és űzzük el együtt a telet! Jöjjön középkori jelmezben és a középkori várséta a mi ajándékunk!
+ Vagy jöjjön jelmez nélkül és meglepjük már a bejáratnál!
+ Jöjjön bármilyen saját tervezésű jelmezben és nyerje meg az I. Egri Bornegyed Jelmezversenyt!

A rendezvény belépőjeggyel látogatható, az ár tartalmaz egy egyedi, az egri bornegyed logójával ellátott borospoharat, valamint egy farsangi történelmi menetlevelet, amivel megkóstolható 10 pincészet 1-1 (új)bora, és lehet szavazni a legjobb borra, a legjobb jelmezre, és persze részt lehet venni a pincészetek VÁR a FARSANG programjában.

Aki regisztrál, és részt vesz a Farsangi forgatagban, egy Völgy bögrét kap ajándékba, vagy választása szerint a jegyárból a helyszínen 500 forintot visszatérítenek. Regisztrálni ide kattintva lehet, az eseményről, a jegyárakról további részletek Facebookon, vagy az egribornegyed.hu honlapon olvashatók.