Szálljon versenybe Az Év Boltja 2019 címért!

Már lehet pályázni. 

A verseny célja megtalálni hazánk meghatározott szempontok szerinti legkiválóbb, élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit; illetve, hogy a vásárlóbarátság, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak figyelembevételével felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre.

A versenyre bármely hazai, elsődlegesen élelmiszert, illetve egyéb FMCG-terméket forgalmazó kiskereskedelmi egység üzemeltetője pályázhat, mégpedig egy online nevezési űrlap kitöltésével. Ezt követően érkezik egy visszaigazoló email, ami tartalmazza a hozzáférést a pályázatot bemutató dokumentációk feltöltésére szolgáló tárhelyhez. A pályázathoz fel kell tölteni 8-10, a bolt külsejét és belsejét, valamint az alkalmazottakat is bemutató felvételt, továbbá lehetőség van PPT prezentáció vagy rövid videó (MP4 formátum) feltöltésére is.

A nevezés ingyenes, egyetlen feltétele a nevezési űrlap kitöltése és elküldése az online felületen, valamint a dokumentációk feltöltése a tárhelyre. A nevezési felület ide kattintva érhető el

További információval szolgál a verseny oldala, ide kattintva, illetve Szebek Rita a szebek.rita@pphmedia.hu email címen vagy a 061 430 4568-es telefonszámon.